Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ «Η Ιθάκη σου απ' τη δική τους διαφορετική. Γι' αυτή στο δρόμο βγαίνεις - αγωνίζεσαι - διεκδικείς» (VIDEO - ΦΩΤΟ)





Ένα δρώμενο με τις περιπέτειες του Οδυσσέα που αναζητεί την Ιθάκη του, μακριά από την Ιθάκη των εκμεταλλευτών του, λαμβάνει χώρα στην κεφαλή της πορείας.

«Σα δεις το διάγγελμα για την Ιθάκη να θυμάσαι ο δρόμος σου μακρύς... Γεμάτος νόμους εφαρμοστικούς, γεμάτος χαράτσια και φόρους ληστρικούς», διαμήνυσε ο Οδυσσέας, προτρέποντας κάθε εργαζόμενο να αναλογιστεί:

«Η Ιθάκη σου απ' τη δική τους διαφορετική. Γι' αυτή στο δρόμο βγαίνεις - αγωνίζεσαι - διεκδικείς».
 
 

1 σχόλιο:

  1. [ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ (sic Μετανάστευση)]:

    ΘΕΜΑ 1.: Είναι Erga Omnes η Εθνική Προδοσία ο Εθνομηδενισμός και ο Καλυμμένος Ελιτοεσωτερικοναζισμός του Τούρκου Υπήκοου Υπουργού Παιδείας;;; Πως θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ οι Αναρχοαυτόματες Κυβερνητικές Συλλογικότητες "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" (για Τους Αγράμματους: Ποτάμι έξω απ την Rome σε σχέση με τον Ιούλιο Καίσαρα... διεύβηκε τον Ρουβίκωνα!!!) Στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ;;; (έχετε ως Maximum 8 στους 10 Βαθμούς)

    ΘΕΜΑ 2.: Πώς αισθάνονται Ψυχικά και Πνευματικά οι Σκατοκυπατζίδες Τα Σώματα Ασφάλειας/Αστυνομίας οι Ένοπλες Δυνάμεις ΌΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ {ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ/ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΗΙΖΟΥΝ ΣΕ "ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ} ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΖΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΘΡΑΚΗ/ΘΕΣΣΑΛΙΑ/ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ/ΚΡΗΤΗ/ΗΠΕΙΡΟΣ-Β. ΗΠΕΙΡΟΣ/ΌΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ;;;
    ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝ.ΔΥ. (ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ!!!) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;) ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ... ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;; (έχετε ως Maximum 8.8 στους 10 Βαθμούς)

    ΘΕΜΑ 3.: ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ: ΓΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΣΑΣ!!! (Βαθμολογία ως Maximum ...13 στους 10)

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ/ΕΝΝΟΙΑ "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΏΣ ΛΕΞΗ/ΦΡΑΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ!!!



    ΘΕΜΑ:... ΜΝΗΜΟΝΙΑ for next 99 years - ΔΕΘ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" - ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!


    ... μήπως έτσι με τα "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑ" ΌΤΙ... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΕΛΛΑΔΑ";;;;

    ΔΙΟΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΝΗΜΙΑ"!!!!!

    Γιαυτό Άλλωστε "ΔΙΝΟΥΝ" ΈΤΣΙ ΑΠΛΟΧΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με Μακεδονική Γλώσσα/Εθνότητα κ.α. ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ!!!

    Εντέλη ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ "ΕΓΩ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΞΑ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ";;;

    ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΕΛΛΗΝ" ή ΌΧΙ... ΌΤΑΝ ΔΩ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΑΔΑ!!!

    ΌΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ "ΔΑΥΤΟΙ" ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ... ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΜΕ "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ"!!!

    ... ΓΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΓΜΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΜΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή