Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Όλοι πλην ΚΚΕ υπερασπίστηκαν την Χρυσή Αυγή στη διακομματική επιτροπή




Το γεγονός ότι στην πρόσφατη διακομματική επιτροπή που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου στο Πέραμα για τον καθορισμό των χώρων που θα αξιοποιηθούν προεκλογικά από κόμματα και συνδυασμούς για τις εκλογές όλοι, πλην ΚΚΕ, υπερασπίστηκαν την εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή καταγγέλλει η ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ, τονίζει ότι αποδεικνύεται πως η μόνη συνεπής δύναμη ενάντια στο φασισμό, είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει:

«Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται στο Πέραμα, ότι όλοι πλην του ΚΚΕ «κλείνουν το μάτι» στην φασιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, στο όνομα της «δημοκρατίας».

Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η μόνη συνεπής αντιφασιστική δύναμη είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει να γκρεμιστεί συθέμελα το ίδιο το σύστημα που γεννά και θρέφει τον φασισμό!


Στη διακομματική επιτροπή που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου στο Πέραμα για τον καθορισμό των χώρων που θα αξιοποιηθούν προεκλογικά από κόμματα και συνδυασμούς για τις εκλογές, έδειξαν όλοι το πρόσωπο τους και τις κοινές αγωνίες τους!

Στο εισηγητικό σημείωμα της δημοτικής αρχής ΣΥΡΙΖΑ παραλήφθηκε η παλαιότερη ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που μέχρι τώρα τηρούνταν, ότι ποτέ θα δεν δίνεται χώρος για εκδηλώσεις και προπαγανδιστικό υλικό στην φασιστική Χρυσή Αυγή.

Μετά από παρέμβαση της εκπροσώπου του ΚΚΕ, ότι αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει η διακομματική να τοποθετηθεί και να ψηφίσει για το θέμα, τότε όλα τα «μπουμπούκια» της δημοκρατίας «άνθισαν»!

  • Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, για το ευρωψηφοδέλτιο και την δημοτική παράταξη του Λαγουδάκου, αρνήθηκαν να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση του ΚΚΕ, δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να έχει «ίση μεταχείριση»!

  • Οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, για το ευρωψηφοδέλτιο, για το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Σγουρού και την δημοτική παράταξη του Παρασκευόπουλου, αρνήθηκαν να τεθεί η πρόταση του ΚΚΕ στην ψηφοφορία.

  • Η δημοτική παράταξη του Τερζή που συναντιέται και φωτογραφίζεται με τους ΑΝΕΛ, αρνήθηκε να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τον καταμερισμό των χώρων και αποχώρησε.

Το συμπέρασμα είναι ένα! Αφού η δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ «τσαλάκωσε» την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία απέκλειε εξ’ αρχής τη Χρυσή Αυγή, όλοι μαζί μετά, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, διέλυσαν την διακομματική επιτροπή διότι δεν θα έχει «ίση μεταχείριση» η φασιστική Χρυσή Αυγή!

Το «προοδευτικό μέτωπο» του ΣΥΡΙΖΑ «ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά» τους μάρανε!

Ο λαός του Περάματος έχει άλλο ένα εξόφθαλμο γεγονός να αξιοποιήσει και να μαυρίσει όλους αυτούς που κλείνουν το μάτι στην Χρυσή Αυγή -ο καθένας για το δικό του λόγο- όλους αυτούς που είναι ενάντια στο φασισμό μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν έχουν κανένα πρόβλημα η Χρυσή Αυγή να χύνει τη δηλητηριώδη, εμετική και φασιστική προπαγάνδα της!».

 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου