Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Οι «άριστοι» απειλούν το ακαδημαϊκό άσυλο


γράφει ο Χρήστος Μιάμης*

Οι εγκληματικές συμπεριφορές που εμπίπτουν στις διατάξεις του κοινού ποινικού δικαίου αναπτύσσονται εντός του πανεπιστημιακού ασύλου, ενώ βρίσκονται στο απυρόβλητο ακριβώς γιατί αποτελούν οργανική πλευρά του καθεστώτος μπορούν να συνοψιστούν ως εξής :

Στην δράση των παρακρατικών συμμοριών που με την ανοχή και την αρωγή του αστικού κράτους, έχουν προσπαθήσει πλείστες των περιπτώσεων να διαλύσουν τις διαδικασίες του φοιτητικού κινήματος, καθώς αυτές αποτελούν διαχρονική παραφωνία στο τσίρκο της αστικής δημοκρατίας τους.

Στην δράση του ευρωλιγούρικου καθηγητικού κατεστημένου που μασάει τα ευρωπαϊκά προγράμματα ενώ η έρευνα βγαίνει τζάμπα από μεταπτυχιακούς φοιτητές και διδακτορικούς ερευνητές. Εξάλλου, η διαχρονική αισχροκερδής λαγνεία του καθηγητικού κατεστημένου για το ρόλο του κατοικίδιου -με την επίφαση επιστημονικότητας- στα σαλόνια της αστικής πολιτικής, συνιστά το μοναδικό τεκμήριο της ερευνητικής του εγκυρότητας.

Στην δράση των ΔΑΠ-ΠΑΣΠ που έχουν μετατρέψει το πανεπιστήμιο σε χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών και διεξαγωγής event με το απαραίτητο σκυλομπαροκ μουσικό περιτύλιγμα. Ενώ παράλληλα επιδίδονται με διαχρονική επιτυχία στο άθλημα της εξαγοράς ψήφων με αντάλλαγμα σημειώσεις μαθημάτων (συνήθως κακογραμμένες και με πολλά ορθογραφικά λάθη), γελοιοποιώντας περαιτέρω την ήδη γελοία αστική δημοκρατία τους.

Οι παραπάνω εγκληματικές συμπεριφορές απορρέουν από την ίδια την αστική φάρα που κόπτεται για το πανεπιστημιακό άσυλο. Οι παραπάνω εγκληματικές συμπεριφορές θα εκλείψουν όταν θα απαλλαγούμε επιτέλους από την υπάνθρωπη κουστωδία των «αρίστων» που ζουν παρασιτικά εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας και εις βάρος του πανεπιστημίου.
Πηγή: Radical Marxism Project
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου