Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αποκλεισμός της Πρυτανείας του ΑΠΘ για τη μέρα δράσης των εργαζομένων στα πανεπιστήμια (VIDEO-ΦΩΤΟ)

 

 
 

Σε αποκλεισμό της Πρυτανείας του ΑΠΘ προχώρησαν από νωρίς το πρωί σήμερα, μέρα πανελλαδικής δράσης των εργαζομένων στα πανεπιστήμια, οι φοιτητικοί σύλλογοι Γεωπονίας, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Δασολογίας, Πληροφορικής, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Γαλλικού, Φιλολογικού, Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Αγγλικού και του ΣΟΦΕΘ.

Παράλληλα καλούν στη σημερινή εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων από κοινού με τους εργαζόμενους του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση στις 12.00 μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ.

Στις 14 και 15 Απρίλη θα κλιμακώσουν τη δράση τους με διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι τονίζουν: «Ανοίγουμε το πανεπιστήμιο στον λαό, στα εργατικά σωματεία και τη νεολαία αποκλείοντας το από τις δυνάμεις καταστολής και τα αντιδραστικά σχέδια της κυβέρνησης.

Το μήνυμα που στέλνεται είναι ηχηρό: η καταστολή δεν θα περάσει. Στα όνειρα των φοιτητών και του λαού δεν χωράει η βία και η καταστολή. Ο αγώνας για ανοιχτές σχολές και μη εφαρμογή του νόμου έως την τελική του ανατροπή συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Ο αγώνας των φοιτητών είναι δίκαιος και θα νικήσει».

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου