Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

 

 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 18 - 19 Μάρτη: 

Χώροι δουλειάς - Σχολεία - Συγκοινωνίες - Υποδομές στις ράγες του κέρδους. Τα ...άλλα «Τέμπη» προειδοποιούν για νέα εγκλήματα. Συνεχίζουμε για την προστασία του λαού και της νεολαίας γιατί οι ζωές μας δεν είναι κόστος!

Φάκελος του «Ριζοσπάστη»:

  • Το 60% των κτιρίων χωρίς αντισεισμικό κανονισμό ή με τον κανονισμό του 1959! Γερασμένα σχολικά κτίρια, έρμαια της υποχρηματοδότησης.
  • «Στον αέρα» του «κόστους - οφέλους» η ασφάλεια των πτήσεων. Σοβαρά ερωτήματα για την ασφαλή λειτουργία του Μετρό. 
  • Χώροι δουλειάς - καρμανιόλες για χιλιάδες εργαζόμενους. Γέφυρες - κίνδυνος θάνατος για τον λαό στη «σκιά» των μεγάλων προτζέκτ.
  • «Καμπανάκι» για τις συνέπειες από Βιομηχανικό Ατύχημα Μεγάλης Εκτασης. 

Συγκλονιστικό απεργιακό μήνυμα απ' άκρη σ' άκρη της χώρας

Νέος γύρος εμπορευματοποίησης του νερού. Σωματεία και φορείς απαιτούν: «Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο!». Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκέντρωση τη Δευτέρα 20/3 στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα, όταν το νομοσχέδιο θα συζητιέται στην Ολομέλεια. Κινητοποιήσεις και σε άλλες πόλεις. 

Αποκλειστικό: ΤΡΑΙΝΟΣΕ - HELLENIC TRAIN: Με σοβαρά κενά η πυρασφάλεια στα βαγόνια. Από το 2012 οι συρμοί της ...πιστοποιημένης ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά της «Hellenic Train» δεν διέθεταν τα κατάλληλα συστήματα σε περίπτωση φωτιάς. 

Ο Δ. Κουτσούμπας από τις Σέρρες: Ισχυρό ΚΚΕ, η σίγουρη επιλογή για να γράψουμε νέες σελίδες μεγάλων αγώνων. Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης. 

Κατώτατος μισθός: «Ανθρακες» η πολυδιαφημιζόμενη «αύξηση» με το νόμο Βρούτση - Αχτσιόγλου. ΚΚΕ: Εχει ήδη εξανεμιστεί από την έκρηξη πληθωρισμού και ακρίβειας. Δέκα χρόνια μετά, δεν ξεπαγώνουν καν οι τριετίες! 

Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία: Αυξάνονται οι κίνδυνοι ανοιχτής σύγκρουσης ΗΠΑ - Ρωσίας.

Συνέντευξη με τον Πέδρο Εουσέ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ Βενεζουέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου