Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ (Κα) ΖΑΡΟΥΛΙΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ -ΜΑΡΞ-ΕΝΓΚΕΛΣ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:


Τι είπε η Ζαρούλια για τον Μαρξ και τον Ενγκελς;!

 
Πριν από λίγο η Ζαρούλια μιλώντας στη Βουλή είπε διάφορα αστεία αλλά επικίνδυνα πράγματα, αραδιάζοντας ένα σωρό απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως μοναδική πηγή το ύφος και τη λογική του Γκαίμπελς! Δεν βρίσκουμε παράξενο οι Έλληνες ναζί να μιμούνται τον Γκαίμπελς, αλλά νομίζουμε ότι αυτοί τελικά δεν τον μιμούνται απλά μα προσπαθούν να τον ταΐσουν την σκόνη τους! Έτσι η Ζαρούλια ανάμεσα στα άλλα αστεία, είπε ότι ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν μισέλληνες και λάτρεις των Οθωμανών!
Οπωσδήποτε η Γκαιμπελίστικη τακτική του πες – πες κάτι θα μείνει είναι δεύτερη φύση και των Ελλήνων ναζί, αλλά δε φτάνει μόνο αυτή για να ξεστομίζουν τις ανιστόρητες, φασιστικές και ρατσιστικές κραυγές τους! Οι Έλληνες ναζί απευθύνονται στα πιο χαμηλά μορφωτικά στρώματα αφού οι υπόλοιποι είτε γνωρίζουν είτε θα ψάξουν και θα πληροφορηθούν, αρνούμενοι να καταπιούν αμάσητα τα φασιστικά ψεύδη της Χρυσής Αυγής, ότι το έργο των Μαρξ και Ένγκελς όχι απλά είναι γεμάτο από αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, αλλά είχε σαν βάση του την Αρχαία Ελληνική σκέψη! Όσο για την λατρεία των Οθωμανών από τον Μαρξ και τον Ένγκελς ήταν ομολογουμένως κάτι που δεν αναμέναμε να το ακούσουμε ποτέ για δύο επαναστάτες που είχαν κάνει σκοπό τις ζωής τους να γκρεμίσουν αυτοκρατορίες και αστικά κράτη!
 
 Αλλά μιας και η λαλίστατη κυρία Ζαρούλια μίλησε για μισέλληνες, δημοσιεύουμε για μία ακόμη φορά τη φωτογραφία του συζύγου της και αρχηγού της μαζί με τον υπαρχηγό τους μπροστά στη σβάστικα σε ναζιστικό χαιρετισμό και γεμάτους περηφάνια, προφανώς για τα ολοκαυτώματα και τις δολοφονίες που διέπραξαν οι Ναζί στην Ελληνική επικράτεια! 
 

 
Έτσι γιατί δεν αντέχουμε την τόσο μεγάλη αγάπη των πολιτικών απογόνων των Ελλήνων συνεργατών των Ναζί για την Ελλάδα και τις «πατριωτικές» κραυγές τους για μισέλληνες!
 

Για τα ινδάλματα των χρυσαυγουλων Μιλούν οι παρακάτω φωτο:
 






Δες Εδώ Τι έγραψε ο Ένγκελς για τους Έλληνες από 
        82 - 92 σελίδα 
 
στο έργο του: 
 

Καταγωγή Της Οικογένειας Της Ατομικής Ιδιοκτησίας Και Του Κράτους

Fac

2 σχόλια:

  1. Και εάν παρατηρήσεται την φώτο με την καραγκιοζοχούντα των ΗΠΑ θα δείτε ΌΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΈΤΣΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠτΔ όταν είρθε ο Ερντογάν Στας Αθήνας!!!!

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΠτΔ/Ερντογάν με Χουντοβλάκα/Ινονού!!!

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕΣ!!!

    (Στο Εξωτερικό "κυκλοφορούσε" και ένα Σκέτς-Τραγουδάκι από τον Τάκη Μηλιάδη και Σάσα Κανέλη: Η Ελλάδα και η Τουρκία θα γένουν μια αποικία... ώχ αμάν...!)



    ΥΓ. Η μόνη μικρή διαφορά στην φώτο με τον ΠτΔ είναι ότι ο ΧουντοΒλακομπίμπο εδώ γελά ενώ ο ΠτΔ δηλώνει την Σημερινή Κακομοιριά της Χώρας Μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εάν παρατηρήσεται την φώτο με την καραγκιοζοχούντα των ΗΠΑ θα δείτε ΌΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΈΤΣΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠτΔ όταν είρθε ο Ερντογάν Στας Αθήνας!!!!

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΠτΔ/Ερντογάν με Χουντοβλάκα/Ινονού!!!

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕΣ!!!

    (Στο Εξωτερικό "κυκλοφορούσε" και ένα Σκέτς-Τραγουδάκι από τον Τάκη Μηλιάδη και Σάσα Κανέλη: Η Ελλάδα και η Τουρκία θα γενούν μια αποικία... ώχ αμάν...!)



    ΥΓ. Η μόνη μικρή διαφορά στην φώτο με τον ΠτΔ είναι ότι ο ΧουντοΒλακομπίμπο εδώ γελά ενώ ο ΠτΔ δηλώνει την Σημερινή Κακομοιριά της Χώρας Μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή