Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Η ...ενόχληση του κ. Πατούλη (VIDEO)





«Γυρίστε την πλάτη στις μειοψηφίες... Και του χρόνου να κυριαρχήσει η κανονικότητα επιτέλους...»: Οι ...ευχές του περιφερειάρχη Αττικής (δείτε πάνω βίντεο) κατά τη φωταγώγηση του δέντρου στο Πεδίον του Άρεως, πιο πολύ μοιάζουν με «κατάρες» για το λαό της Αττικής.

Τι ενόχλησε τον περιφερειάρχη και διάνθισε τις «ευχές» του με την πολυφορεμένη προπαγάνδα της ΝΔ για τις «μειοψηφίες» και την «κανονικότητα»; Προφανώς η αγωνιστική παρέμβαση σωματείων και φορέων κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης φιέστας και τα δίκαια αιτήματά τους, για να κλείσει επιτέλους η χωματερή της Φυλής, να μην ανοίξουν νέοι σκουπιδότοποι στη Δυτική Αττική.


Αυτούς τους χιλιάδες που παλεύουν για να μην αναπνέουν άλλο τον καρκίνο βαφτίζει «μειοψηφίες» η περιφερειακή αρχή. «Πλειοψηφία» κατά τον περιφερειάρχη είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που λυμαίνονται τη διαχείριση των απορριμμάτων, καταδικάζοντας στην υποβάθμιση εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά. 

Και «κανονικότητα» κατά τον κ. Πατούλη είναι η ζωή με τα σκουπίδια θαμμένα στις αυλές μας, οι αποφάσεις του στα μουλωχτά, σε σύμπραξη με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον αντικομμουνιστή Θ. Τζήμερο για να εφαρμοστούν οι εγκληματικοί αυτοί σχεδιασμοί.

Αυτή η «κανονικότητα» απορρίπτεται από τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.
Το πανό με σύνθημα «μας γεμίζουν καρκίνο για τα κέρδη τους. Τέρμα πια στο αίσχος της Φυλής. Όχι σε νέα εγκλήματα σε Γραμματικό και Λατομεία», δηλαδή οι δίκαιες διεκδικήσεις του λαού που υποφέρει, δείχνουν το δρόμο.

 .902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου