Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Λιάνα Κανέλλη: «Αφού ο προϋπολογισμός σας είναι “έξω απ’ τα μνημόνια” δεν σας περίσσευαν 410 εκατ. και τα κόψατε από τα προνοιακά επιδόματα;»

 


Πρόκειται για επιδόματα σε ΑμεΑ και ανέργους που περικόπτονται την ώρα που δίνεται απλόχερα ζεστό κρατικό χρήμα σε ΜΚΟ, που καλύπτουν τις σκόπιμες ανεπάρκειες του κράτους στην Πρόνοια, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι ο προϋπολογισμός είναι εκτός μνημονίου, δεν περίσσευαν τα 410 εκατομμύρια ευρώ που κόπηκαν από τα προνοιακά επιδόματα, σχολίασε δηκτικά η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023.

Πρόκειται για επιδόματα σε ΑμεΑ και ανέργους που περικόπτονται την ώρα που δίνεται απλόχερα ζεστό κρατικό χρήμα σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που καλύπτουν τις σκόπιμες ανεπάρκειες του κράτους στην Πρόνοια, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη.

Μάλιστα, αυτές οι ΜΚΟ, χρηματοδοτούνται από την άγρια φορολογία του λαού.

Και επισήμανε ότι σε αυτή την πολιτική συμφωνεί με την κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα, καθώς το μόνο που διαφοροποιείται είναι το περιτύλιγμά τους.

Αντίθετα, το ΚΚΕ παλεύει και καλεί τον λαό σε συμπόρευση για την ανατροπή του βάρβαρου συστήματος.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου