Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Λιάνα Κανέλλη: «Υποχρεώνουν την κοινωνία να αναρωτιέται με το πώς θα αναβιώσουν τα ζόμπι, είτε είναι βασιλικά, είτε βασιλοχουντικά, είτε ναζιστικά-χρυσαυγίτικα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


«Θα είναι όλοι μαζί κι εμείς μόνοι μας, και θα είμαστε περήφανοι γιατί στην ουσία εμείς είμαστε όλοι μαζί κι αυτοί μόνοι τους – ο καθένας με τα συμφέροντά του, ο καθένας με τις μικροφιλοδοξίες του, ο καθένας με τις μικροπολιτικές του. Και, κυρίως, υπηρετώντας αυτό το σύστημα που καμώνονται πως δεν το θέλουν…»

«Είμαστε σε μια κοινωνία που ασφυκτιά οικονομικά. Αλλά αρχίζει να ασφυκτιά και σε επίπεδο πολιτισμικό. Από το πρωί ως το βράδυ την υποχρεώνουν σε προεκλογική περίοδο να αναρωτιέται με το πώς θα αναβιώσουν τα ζόμπι. Πού θα βρεθούν τα ζόμπι… Είτε είναι βασιλικά, είτε βασιλοχουντικά, είτε ναζιστικά και χρυσαυγίτικα. Και ασχολούμαστε με τα ζόμπι από το πρωί ως το βράδυ…» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα» του τηλεοπτικού σταθμού«Σκάι», σήμερα, αναφερόμενη σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας.

Με αφορμή την προβολή ενός αποσπάσματος από την ιστορική συναυλία – αφιέρωμα του ΚΚΕ στον Σταύρο Ξαρχάκο, η Λ. Κανέλλη υπογράμμισε ότι σήμερα δεν υπάρχει άλλο κόμμα, εκτός από το ΚΚΕ, που να παλεύει με νύχια και με δόντια για τον πολιτισμό.

«Θα είναι όλοι μαζί κι εμείς μόνοι μας, και θα είμαστε περήφανοι γιατί στην ουσία εμείς είμαστε όλοι μαζί κι αυτοί μόνοι τους – ο καθένας με τα συμφέροντά του, ο καθένας με τις μικροφιλοδοξίες του, ο καθένας με τις μικροπολιτικές του. Και, κυρίως, υπηρετώντας αυτό το σύστημα που καμώνονται πως δεν το θέλουν…» σημείωσε η  βουλευτής αναφερόμενη επίσης στην άρνηση του ΚΚΕ να συμμετέχει σε αστικές κυβερνήσεις, που βαφτίζονται «προοδευτικές», ενώ αναφορικά με το ζήτημα των αποκαλύψεων σχετικά με τη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, σημείωσε ότι επρόκειτο για αναδιάταξη του τηλεοπτικού σκηνικού και όχι ζήτημα επι της ουσίας, τονίζοντας ότι η ουσιαστική ενημέρωση απουσιάζει και η ειδησεογραφία εγκλωβίζεται σε μία λογική λαιφστάιλ, φέρνοντας παράλληλα ως παράδειγμα την μειωμένη προβολή των θέσεων του ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου