Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σωματεία αυτοαπασχολουμένων και φορείς απέτρεψαν πλειστηριασμό κατοικίας και μαγαζιού λαϊκής οικογένειας


 

Την αποτροπή πλειστηριασμού της κατοικίας και του μαγαζιού λαϊκής οικογένειας που ήταν προγραμματισμένη για τις 14/3 πέτυχαν σωματεία αυτοαπασχολούμενων και φορείς, με την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «Intrum» και της τράπεζας «Πειραιώς» στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκέντρωση τα σωματεία και οι φορείς που συμμετείχαν, πέτυχαν την αποτροπή του πλειστηριασμού αλλά και ευνοϊκότερη ρύθμιση που να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της οικογένειας. Κάτω από την πίεση, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι μπροστά στην ουσιαστική ανυπαρξία της προστασίας της λαϊκής περιουσίας που έχουν θεσπίσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις και μπροστά στη δίψα για κέρδη των funds, των τραπεζών και λοιπών κορακιών η μόνη απάντηση που μπορεί να φέρει αποτελέσματα είναι ο οργανωμένος αγώνας του λαϊκού κινήματος μέσα από τα ταξικά σωματεία και τους φορείς του!

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας φόβος παντού ξεσηκωμός» και «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην κινητοποίηση.

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου