Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τρομοκρατεί Πακιστανούς εργάτες και χαριεντίζεται με εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους


Τις νύχτες κυνηγάνε, ξυλοκοπούν και δολοφονούν φτωχοδιάβολους μετανάστες, διωγμένους από τη φτώχεια και τους πολέμους. Και το πρωί χαριεντίζονται με τους εκπροσώπους των κυβερνήσεων που ευθύνονται, μαζί με την αστική τάξη και το σύστημα που υπηρετούν, για το διωγμό των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.
 
Στους φασίστες της Χρυσής Αυγής αναφερόμαστε, με αφορμή τις πρόσφατες συναντήσεις τους με τον πρέσβη του Πακιστάν. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά μια ακόμα επιβεβαίωση ότι οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τα αφεντικά και τα επιτελεία τους, σε αντίθεση με την εργατική τάξη και τη φτωχολογιά.


Το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «pakistantoday.com.pk», ο Ν. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πακιστανό πρέσβη, συνάντηση για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με το σάιτ, στη συνάντηση ο Πακιστανός πρέσβης σκόπευε να λύσει «παρεξηγήσεις» και να υπογραμμίσει τις μεγάλες υπηρεσίες της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Καταγράφεται επίσης ότι ο πρέσβης ενημέρωσε τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Πακιστάν. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ν. Μιχαλολιάκος, στο φόντο της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης ενάντια στους Πακιστανούς εργάτες στον Ασπρόπυργο, είπε ότι η ΧΑ δεν υποστηρίζει τέτοιες «βίαιες ενέργειες».

Δεν είναι όμως μόνο η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Χτες έγινε γνωστή και η συμμετοχή του φασίστα υπόδικου βουλευτή Ηλ. Παναγιώταρου σε γιορτή της πακιστανικής πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του πρέσβη. Μετά την εκδήλωση, σε συζήτηση που καταγράφεται σε βίντεο με Πακιστανό διπλωμάτη, ο Παναγιώταρος επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος αναφέρει ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν» και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, με κατηγορίες για επιθέσεις...».

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι φασίστες, ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους. Και κινήσεις των φασιστών, όπως αυτές, εντάσσονται σε μια σειρά εξελίξεων που δείχνουν ότι επιδιώκουν να φιλοτεχνήσουν ένα πιο «ήπιο» προφίλ, ώστε να παίξουν αναβαθμισμένο ρόλο για λογαριασμό του κεφαλαίου.

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου