Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κερατσινίου – Δραπετσώνας στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή



Μια εικόνα χίλιες λέξεις αναδεικνύει το αναπτυξιακό αφήγημα της ΝΔ και των άλλων κομμάτων που ομνύουν στον ευρωνατοϊκό δρόμο. 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΛΑΣΥ Κερατσινίου – Δραπετσώνας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του προέρου της ΝΔ στην περιοχή. Το ζουμί της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προφανώς εντάσσεται στην προσπάθειά του να ενισχύσει το “φιλολαϊκό” προφίλ του κόμματός του, αποτυπώνεται άψογα σε μια φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος φαίνεται μπροστά από ένα νατοϊκό καταμαράν, απέναντι από το χώρο των λιπασμάτων που τόσες αντιδράσεις έχουν ξεσηκώσει στην περιοχή, Όπως τονίζει και η ανακοίνωση, αυτή είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα αστικά κόμματα και στην οποία πρέπει να αντιταχθεί δυναμικά ο λαός, με προμετωπίδα τις δικές του ανάγκες:

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις εργατογειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και όσα δήλωσε μετά την συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης επιβεβαιώνουν ότι την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών το μεγάλο κεφάλαιο με όποια κυβέρνηση και αν προκύψει ετοιμάζεται για νέα επίθεση απέναντι στα δικαιώματα του λαού.

Η καλύτερη απάντηση που πρέπει να πάρουν η σημερινή αλλά και όποια κυβέρνηση υπάρξει, είναι η οργάνωση της πάλης του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που έχουν ήδη ετοιμάσει. Χρειάζεται να ορθώσουμε ανάστημα, προβάλλοντας και διεκδικώντας τις δικές μας ανάγκες, με ένα ισχυρό ΚΚΕ ως η μόνη λύση, η πραγματική αντιπολίτευση, που μπορεί σήμερα να αντιταχθεί στα σχέδια ΕΕ, κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών.

Καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ που δικαίωσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις στρώνοντας τον δρόμο στην ΝΔ. Καμία εμπιστοσύνη στη ΝΔ που μαζί με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου έχουν μαυρίσει την ζωή μας.

Υ.Γ. Η ανάπτυξη που όλοι πλην ΚΚΕ κλείνουν σε όλες τις πτώσεις, αποτυπώνεται και σε φωτογραφία από την χθεσινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη. Απέναντι από τον χώρο των λιπασμάτων που αμέριμνα παίζουν τα παιδιά μας, έχει αγκυροβολήσει για πολλοστή φορά ένα ΝΑΤΟϊκό καταμαράν, που παίρνει μέρος σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου