Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Κινητοποίηση αυτή την ώρα στο Καβούρι για «να γίνει συνέδριο εργατών! Καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα» (VIDEO - ΦΩΤΟ)Κινητοποίηση αυτή την ώρα στο Καβούρι για «να γίνει συνέδριο εργατών! Καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα» (VIDEO - ΦΩΤΟ)Από την κινητοποίηση στο «Απόλλων» στο ΚαβούριΑπό την κινητοποίηση στο «Απόλλων» στο Καβούρι

Κινητοποίηση πραγματοποιούν από τα ξημερώματα μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι Αττικής απαιτώντας «Να γίνει συνέδριο εργατών! Καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα» 
.
Στα πλαίσια της κινητοποίησης κρατούν πανό που αναγράφουν, «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών» και «Έξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα».

Κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο, με τους οι συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους να το καταγγέλλουν,  φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα όπως, «Γεια σου Παναγόπουλε εργατοπατέρα, οι εργάτες θα βρίσκονται στο δρόμο κάθε μέρα», «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών»«Να ποια είναι η δημοκρατία, φέραν εργοδότες μες τα σωματεία», «Στων εργατών τις πλάτες στηνουνε καριέρες να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες». (δείτε εδώ video).


Τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, εμποδίζουν οι αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν στο χώρου του Συνεδρίου αυτή την ώρα στο Καβούρι Αττικής». Το γεγονός καταγγέλλει ο Χρήστος Κατσώτης εκλεγμένος αντιπρόσωπος με τη ΔΑΣ στο Συνέδριο και βουλευτής του ΚΚΕ σε δήλωσή του. (δείτε εδώ τη δήλωσή του).

Εξάλλου, όπως καταγγέλλουν πολλά ΜΜΕ, το «συνέδριο» - παρωδία της ΓΣΕΕ στο ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι, επιχειρείται να γίνει με απαγόρευση της εισόδου των δημοσιογράφων.

Όσο περνά η ώρα συγκεντρώνονται διαρκώς στο σημείο συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, αντιδρώντας στις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που επιχειρεί να οργανώσει «συνέδριο» - παρωδία, με διάτρητες διαδικασίες - εξπρές, με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους και εκπροσώπους της εργοδοσίας, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα σε κυβέρνηση και εργοδότες να παρεμβαίνουν ανοιχτά στα συνδικάτα. (Δείτε εδώ video με συνθήματα).

Εξάλλου αναχωρούν και πούλμαν για την κινητοποίηση στο Καβούρι, από καθορισμένα σημεία του λεκανοπεδίου.

Σημειώνεται ότι το κύμα διαμαρτυρίας και καταδίκης από συνδικαλιστικές οργανώσεις έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα, προτάσσοντας το αίτημα για «συνέδριο εργατών, όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών» και απαιτώντας να γίνουν ουσιαστική συζήτηση και αντιπαράθεση για τα ζητήματα που «καίνε» τους εργαζόμενους, για την ανάγκη να δοθεί μαζική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των κομμάτων του.

902.gr

2 σχόλια:

 1. Αυτό που λέτε εσείς "Αστική Τάξη" και "Ολιγάρχες" της Χώρας που εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διότι στην Χώρα μας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτές "ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ" (Ή ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!!!) διότι Εάν υπήρχε δεν θα είμασταν ένας αποικιοκρατούμενος Ντενεκεδομαχαλάς!

  Αλλά τί έχουμε άραγε;;;

  Έχουμε (απλά) Λακεδοραγιάδες διαχειριστές και διάφορες Παραφυάδες των Αποικιοκρατών!
  (ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ-ΕΛΙΑΜΕΠ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ 2004 ή 1821/2021 {Διακόσια Χρόνια Ψέματα})

  Αυτοί οι Λακεδοραγιάδες μαζί με τίς Παραφυάδες ντόπιων και ξένων βρήκαν "Τρόπους" να κτυπήσουν το Λαϊκό το ΕργατικοΕπιστημονικό Κίνημα να το ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ!!!

  Η ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ (παλιά λέξη "Μετανάστευση")!!

  Την ΑΠΟΛΥΤΗ Κερδοφορία Τους θα την ισοφαρίσουν και στο 20πλάσιο με το ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ (προσφύγων/μεταναστών και όπως αλλοιώς του βαπτίζουν!!!) Του Marx!!!


  ΥΓ. Βρέστε σε πόσο χρόνο dt δεν θα υπάρχει ΕΡΓΑΤΙΚΗ/ΑΓΡΟΤΙΚΗ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό που λέτε εσείς "Αστική Τάξη" και "Ολιγάρχες" της Χώρας που εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διότι στην Χώρα μας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτές "ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ" (Ή ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!!!) διότι Εάν υπήρχε δεν θα είμασταν ένας αποικιοκρατούμενος Ντενεκεδομαχαλάς!

  Αλλά τί έχουμε άραγε;;;

  Έχουμε (απλά) Λακεδοραγιάδες διαχειριστές και διάφορες Παραφυάδες των Αποικιοκρατών!
  (ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ-ΕΛΙΑΜΕΠ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ 2004 ή 1821/2021 {Διακόσια Χρόνια Ψέματα})

  Αυτοί οι Λακεδοραγιάδες μαζί με τίς Παραφυάδες ντόπιων και ξένων βρήκαν "Τρόπους" να κτυπήσουν το Λαϊκό το ΕργατικοΕπιστημονικό Κίνημα να το ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ!!!

  Η ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ (παλιά λέξη "Μετανάστευση") ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

  Την ΑΠΟΛΥΤΗ Κερδοφορία Τους θα την ισοφαρίσουν και στο 20πλάσιο με το ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ (προσφύγων/μεταναστών και όπως αλλοιώς τους βαπτίζουν!!!) Του Marx!!!

  1.ΥΓ. Βρέστε σε πόσο χρόνο dt δεν θα υπάρχει ΕΡΓΑΤΙΚΗ/ΑΓΡΟΤΙΚΗ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

  2.ΥΓ. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ .... ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΥΦΤΙΣΑ ΜΑΪΜΟΥ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή