Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Βδομάδα δράσης για την υγεία - Συλλαλητήριο στις 25 Νοέμβρη

 

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Βδομάδα δράσης για την υγεία διοργανώνουν από Δευτέρα τη 22 Νοέμβρη ως την Κυριακή 28 Νοέμβρη, εργατικά Σωματεία της Θεσσαλονίκη,  ανταποκρινόμενα στην πρωτοβουλία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκη - Πιερίας - Χαλκιδικής

Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και σε χώρους δουλειάς και συσκέψεις ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τις διεκδικήσεις των σωματείων για την προστασία της υγείας του λαού και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την Πέμπτη 25 Νοέμβρη διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 6.30 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.

Το πρόγραμμα δράσης των σωματείων, συνεχίζεται ως εξής:

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) θα πραγματοποιήσει εξόρμηση την Τρίτη 23 Νοέμβρη στις 10 π.μ. σε επισιτιστικά μαγαζιά στην περιοχή της Χαριλάου.

Το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις την Τρίτη 23 Νοέμβρη στις 8.45 π.μ. στην Onelity και στις 6 μ.μ. στη SK, την Τετάρτη 24 Νοέμβρη στις 8.45 π.μ. στο Phoenix Center, την Πέμπτη 25 Νοέμβρη στις 4 μ.μ. στην Quality Call Sales, την Παρασκευή 26 Νοέμβρη στις 8.45 π.μ. στην Intracom.

Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις την Τρίτη 23/11 στις 08:00 στην Φοβερά Προστασία και στις 09:00 στην PWC, την Τετάρτη 24/11 στις 08:00 στα λογιστικά γραφεία στο κέντρο της πόλης Κρίκης, Ορθολογισμός, econ ενημερωτική, την Πέμπτη 25/11 στις 09:00 στις ελεγκτικές εταιρείες ΕΥ και Deloitte

Το Σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις παραγωγής επισιτιστικών προϊόντων κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει περιοδείες την Τρίτη 23 Νοέμβρη σε: Artima, Ohonos και Τουμπερλέκας. Και την Τέταρτη 24 Νοέμβρη σε: Μπάρμπα Στάθης, Έδεσμα και Παπαδόπουλος.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις στις εταιρείε  ΚΑΣΙΟΥΔΑΚΗΣ και ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΙ την Τρίτη 23 Νοέμβρη.

Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εξορμήσεις την Πέμπτη 25/11 στις 7.45 π.μ., στην Consortis - Γεωργικής Σχολής και την Παρασκευή 26/11 στις 8.45 π.μ. στην EDIL.

Τα σωματεία που μέχρι στιγμής έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκη - Πιερίας - Χαλκιδικής, είναι τα εξής:

Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης

Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας

Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας

Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Μακεδονίας

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσσαλονίκης

Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης- Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία

Σωματείο Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ

Σωματείο Εργαζομένων Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ

Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας - Θράκης

902gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!..... πάμε ξανά ΟΛΟΙ μαζί:


    ..... ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:


    Δεν είμαι Μάντης ούτε βοηθός Φακήρι....αλλά Σας ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ:

    1ον. ΤΟ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ φτιάχθεικαι για.... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ! Διότι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΑΝΕ: "ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (NSDAP) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.... και πρώτου τους κάνουν κανένα "κακό" τους βάζουμε στο Konzetrationslager Νταχάου για .... προσωπική τους ..... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!" ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!

    2ον. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ KONZETRATIONSLAGER ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ARBEIT MACHT FREI"!!! Και μετά οι "ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ/ARBEIT!!!" Πήγαιναν πρώτα για πλύσιμο/ντουζιέρα με το CYCLON B ΦΑΡΜΑΚΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ .... ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ..... "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ/ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΙΙ"!!!

    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ/ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ (.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!) .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΥΧΑΙΩΤΗΤΕΣ!!!!


    ΥΓ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!

    ΥΓ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΤΑ KONZETRATIONSLAGER ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ;;;;; ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ KONZETRATIONSLAGER ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘ' ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΌΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙ "KURZEM PROZESS"!!!

    ΥΓ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ! Αλλά όταν από την πρώτη μέρα είπα/ΕΓΡΑΨΑ: ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ KURZ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΓΚΕΛΑΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ Χέλμουτ Κόλ στην Γερμανία!!! ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ΕΙΡΘΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" Χωρίς να να ναι σε κανένα ψηφοδέλτιο στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 Η ΦΟΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!! ..... ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ/ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΕΚΑ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!" ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (τους επιτρέπουν να πάνε μόνον στην "σκλαβοδουλεία" τους/ARBEIT MACHT FREI!!!)!!!

    ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΙΔΕΑΛΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΜΕΝΓΕΛΕ/ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ/ΒΟΘΡΟΜΟΥΜΟΥΕ..... ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!!-;;;;;;

    Σημείωση:Vaccinatio ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ/ΝΟΗΜΑ.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ .... ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ!!!!!


    ......... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΏΣ ΠΕΡΑ............ και ζωή στα ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ!



    Σημείωση: Το 1933 με την άνοδο του Ναζισμού στην Γερμανία το 80% (ογδόντα) των Δικαστικών και νομικών ΕΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Το ιατρικό προσωπικό είτανε σχεδόν 70% (εβδομήντα) με την Ναζιστική εξουσία! Στην άλλη επιστημονική κοινότητα πάνω από 65% (εξηνταπέντε) είτανε παρατρεχάμενει των οικονομικών υποσχέσεων της Ναζιστικής εξουσίας στην Γερμανία!!! .. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ είτανε εύκολα για να φτιάξουν το πρώτο Konzetrationslager Dachau και τα ΑΟΥΣΒΙΤΣ τα ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ τα ΜΠΕΡΓΕΝ ΜΠΕΛΣΕΝ ΤΑ ΜΑΟΥΤΧΑΣΕΝ και τόσα άλλα που .... "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"..... ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    [Επίσημα ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ: ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 2109! ΤΑΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ: ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΟΖ- ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΙΓΑΙΟ- ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- Β. ΗΠΕΙΡΟΣ- ΘΡΑΚΗ- ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) και χίλια μύρια έπονται!!!!! Για να ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή