Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ Παρέμβαση των ΦΣ Αθήνας: Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί - Όλων των νεκρών είμαστε φωνή!


 

Ενώ το Καλλιμάρμαρο συνεχίζει να γεμίζει για τη συναυλία για το έγκλημα των Τεμπών, οι ΦΣ, που πρωτοστάτησαν στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που συνέβαλλαν στην αποκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, πραγματοποίησαν εξόρμηση-παρέμβαση στο χώρο δηλώνοντας πως:

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις τεράστιες ευθύνες όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα! Την εγκληματική πολιτική της Ε.Ε. με την απελευθέρωση - ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων που αντιμετωπίζει και τις μεταφορές ως πεδίο κερδοφορίας και για αυτό τα μέτρα ασφάλειας των επιβατών μετρώνται ως κόστος. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλη την ΕΕ ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας λειτουργούν μόλις στο 13% των δικτύων. Αυτή η πολιτική ετοιμάζει τα «νέα Τέμπη» που βρίσκονται γύρω μας καθημερινά: στα τρένα που μέχρι και σήμερα οι μηχανοδηγοί καταγγέλλουν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, στην άθλια κατάσταση των ΜΜΜ, στις επικίνδυνες υποδομές των σχολείων, στα σμπαραλιασμένα νοσοκομεία και σε τόσα άλλα…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την προσπάθεια να συγκαλυφθεί το έγκλημα! Με τις παραποιήσεις αποδεικτικών στοιχείων για να ενισχυθεί από την πρώτη στιγμή η κυβερνητική θεωρία του «ανθρώπινου λάθους» και να κρυφτούν οι μεγάλες πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις μεγάλες διαδηλώσεις εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών που με τα σωματεία τους και τους φοιτητικούς συλλόγους διατράνωσαν το σύνθημα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» και έδειξαν την δύναμή μας!

Έτσι συνεχίζουμε και στην μεγάλη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 20 Νοέμβρη με σύνθημα «Λεφτά για μισθούς-παιδεία-υγεία – Έξω η Ελλάδα από του πολέμου τα σφαγεία»!

Τα συνθήματα εκατομμυρίων νέων σε όλη τη χώρα ακούγονται ακόμα

«Οι ράγες της ανάπτυξης βάφτηκαν με αίμα ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα».

«Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή. Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί!»

«ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία!»

«Στείλε μου όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ!»

 





902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου