Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

200.000.000€ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ & ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ!!



Μαμωνάδες ορέγονται
την προίκα του Δήμου

Το 2018 έφυγε παραδίδοντας τη σκυτάλη σε εκλογική χρονιά. Συνεπώς δεν θα πλήξουμε καθώς τα ενδιαφέροντα είναι πολλά . Ένα όμως…΄΄σπάει ταμεία΄΄!

Ο λόγος για τις εκλογές του Μαίου στο Δήμο Πατρέων. Πρωτοφανές το ενδιαφέρον ! 

Πολλοί οι μνηστήρες που εμφανίζονται και θέλουν να ΄΄σώσουν΄΄ την Πάτρα. Κάνει εντύπωση που τόσοι πολλοί φλερτάρουν με τον δημαρχιακό θώκο, ενώ εδώ κι ένα χρόνο γίνονται διεργασίες, συνωμοσίες, ανίερες συμμαχίες .

Κυρίως, όμως, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η εμπλοκή μεγαλοεπιχειρηματιών στην εκλογική αναμέτρηση του Δήμου Πατρέων.

Σε τι αποβλέπουν άραγε όλοι τούτοι που δείχνουν αποφασισμένοι να δαπανήσουν πολλά χρήματα ώστε να αποτραπεί πιθανή επανεκλογή του Πελετίδη ;

Πότε άλλοτε επέδειξαν τόσο ενδιαφέρον στο ποια πολιτική δύναμη θα επικρατήσει στο δήμο ;

Και γιατί τώρα επέλεξαν να έχουν αυτοί τα ηνία του δήμου και απροκάλυπτα βγαίνουν μπροστά, στήνουν ΄΄λαγούς΄΄, προσέλαβαν μάνατζερ ώστε να αναδείξουν δήμαρχο – ανδρείκελο ;

Ποικίλουν οι σκέψεις, οι αναλύσεις, οι αναγνώσεις γύρω από αυτά τα ερωτήματα. 

Η αλήθεια όμως βρίσκεται σ΄ένα κοινό μυστικό, ότι αυτή την περίοδο ο δήμος διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει κονδύλια για μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο διάστημα.
 
Έχουν ΄΄κλειδώσει΄΄ έργα που υπερβαίνουν τα 200.000.000 ευρώ !
 
Τα λεφτά είναι πολλά και, πράγματι, ποτέ άλλοτε ο δήμος δεν είχε καταφέρει να έχει στη διάθεσή του τόσα χρήματα για έργα.

Ο αντίλογος που υπάρχει εδώ και ακούγεται συχνά κυρίως από φιλοκυβερνητικούς, ότι ΄΄η κυβέρνηση κάνει δώρα στον Πελετίδη΄΄, είναι μια αφελής

προσέγγιση διότι καμία κυβέρνηση δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν. Αν ήταν αλλιώς, η Πάτρα με τους τόσους πρωθυπουργούς και υπουργούς, θα ήταν ήδη…Παρίσι !

Όσοι ξέρουν από διοίκηση καταλαβαίνουν καλά πως όταν διεκδικείς χρήματα για έργα, πρέπει να δουλέψεις, να μοχθήσεις, να τρέξεις , να πιέσεις και, κυρίως, να παρουσιάσεις άρτιες μελέτες προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές, όρους και προυποθέσεις του κάθε προγράμματος.

Άλλωστε, αντίστοιχο έργο με το δικό σου διεκδικούν ταυτόχρονα άλλοι 200 δήμοι και αυτός που τελικά κερδίζει είναι εκείνος που παρουσιάζει τον πληρέστερο φάκελο και πείθει για την ετοιμότητά του να υλοποιήσει το έργο για το οποίο χρηματοδοτείται.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της δημοτικής Αρχής Πελετίδη όπου εξασφαλίστηκαν πιστώσεις για μεγάλα έργα και ό,τι άλλο ακούγεται είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Σημασία έχει ότι , με βάση τις σημερινές οικονομικές συνθήκες, η εξασφαλισμένη προίκα του δήμου, θεωρείται – και είναι – τεράστια.

Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η επιχειρηματική ελίτ της πόλης.

Γι αυτό και γυαλίζει το μάτι τους όταν ξέρουν πως υπάρχει έτοιμη προίκα.

Γι αυτό και η νύφη (Δήμος Πατρέων) είναι περιζήτητη στις μέρες μας.

Γι αυτό ακονίζουν μαχαίρια και κάνουν ετοιμασίες για το μεγάλο φαγοπότι…

Θα μείνουν όμως με την όρεξη. 

Αν δεν τους έχει κοπεί κι αυτή πριν το εκλογικό μαγείρεμα…
 
σχόλια


Gerasimos Grammatikopoulos Ετσι, στα ισια, σταρατα και ξεκαθαρα! Δεν τους φοβομαστε ουτε μας ζαλιζουν τα αστραφτερα τους παραμυθια!



Νικος Μποβολης ΟΙ ΜΑΜΩΝΑΔΕς ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Όλοι Μαζί Μπορούμε| ΣΚΑΪ Δράσεις🤣🤣“συγκολλητική ουσία” των διάφορων οπορτουνιστικών ομάδων που δρουν . Κοινός παρονομαστής όλων είναι ο αντικομμουνισμός΄.......🤔🤔👌👌👌👌



Παναγιώτης Αναστασόπουλος Ο λαος της πατρας θα βγαλει παλη ΔΗΜΑΡΧΟ τον ΠΕΛΕΤΙΔΗ με μεγαλο ποσοστο γιατι ειναι δημαρχος ΒΑΡΒΑΤΟΣ!!!!!!



Γιώργος Λαμπιρης Τόσος ντόρος! Γκάλοπ τίποτα! Η ξέρουν και δεν τα εμφανίζουν? Μάλλον το δεύτερο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου