Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

«Συγχαρητήρια» σε υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση για την προστασία των μαθητών από τον «Μπάλλο»

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 

 

Με μια άκρως ειρωνική επιστολή προς την υπουργό «Παιδείας» και την κυβέρνηση, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, στέλνει «συγχαρητήρια» για τα μέτρα προστασίας τους από την κακοκαιρία...

Η επιστολή:

«Αγαπητό υπουργείο "Παιδείας" και αγαπητή κυβέρνηση,

Εκ μέρους όλων των σχολείων και μαθητών θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε ώστε να προστατέψετε τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, ώστε να είναι τα σχολεία μας ασφαλή, χωρίς κενά σε καθηγητές, ώστε να εξασφαλίζεται ότι όλοι οι μαθητές θα απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι η "Αξιολόγηση" των σχολικών κτιρίων και υποδομών κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χάρη στη γενναία κρατική σας χρηματοδότηση. Μας χαροποίησαν ιδιαίτερα τα νέα μαθήματα που προστέθηκαν στο ημερήσιο σχολικό πρόγραμμά μας, αυτά του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης.

Επίσης πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε για τα θρανία πολλαπλών χρήσεων με τα οποία εξοπλίσατε τα σχολεία μας. Το γιορτάσαμε χορεύοντας Μπάλλο πάνω τους.

Τέλος, ενημερώστε εκ μέρους μας την αντιτρομοκρατική και τα ΜΑΤ ότι σήμερα και αύριο λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν χρειάζεται να έρθουν από τα σχολεία και τις γειτονιές μας. Από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορείτε να στείλετε το Λιμενικό.

Με εκτίμηση,

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας»

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου