Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις...


Όταν έχεις σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα...

Μια φωτογραφία* αξίζει χίλιες λέξεις... 
Μια, θα λέγαμε, “καλλιτεχνική” φωτογραφία από το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη – που περιλαμβάνει την συνολική εικόνα των "Μακεδονομάχων"... 
Ολίγον Ελλάδα, μια Μακεδονία, ένας Παπάς κι ένας Κώλος... 
Όλη η σαπίλα σε μια εικόνα... Πατριδοκάπηλοι - Ακροδεξιοί - Χριστέμποροι...

Ο ένας έχει ράσα... Είναι πιθανόν κληρικός, αν και τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Ο τύπος κρατά μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας, ενώ φορά ασφυξιογόνα μάσκα. Μάλλον παρουσιάστηκε σε όραμα η Παναγία και του είπε Σήμερα στη συγκέντρωση, θα πέσουν δακρυγόνα. Εκτός από μάσκα πάρε και κάτι να σε φυλάει από τους άντρες των ΜΑΤ.
 
Πήρε την εικόνα για να κάνει τι; Να τρομάξει τα ΜΑΤ; Προφανώς για να καπηλευθεί τη θρησκεία. Να δείξει ότι τάχα ο Θεός είναι μαζί τους!

Αλλά οι ακροδεξιοί είναι ηλίθιοι. Κι όταν κάνουν

τέτοια κόλπα, την πατάνε πανηγυρικά.
Διότι ο άλλος που διαδήλωνε μαζί, σε μια θεατρινίστικη κίνηση, ξεβρακώθηκε!!! Αν η φωτογραφία έδειχνε μόνο αυτόν, θα γέλαγαν όλοι, ακόμα κι οι συμμετέχοντες στο ίδιο σόου. Έλα όμως που ο φωτογράφος πήρε και την "Ιερή" Εικόνα!
Έτσι στην ουσία, ο “ακτιβιστής του κώλου” έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην "Παρθένο"...


Oι ακροδεξιοί δήθεν "πατριωτές", "Μακεδονομάχοι", είναι ψευτοαντιπολίτευση που βοηθάει-στην ουσία-την κυβέρνηση. 
Πατριδοκαπηλία, στήριξη στην αστική εξουσία, μίσος για το εργατικό κίνημα, θρησκοληψία / συνωμοσιολογία κ.α. 
 
Η σαπίλα της "εθνικοφροσύνης", πάντα στην υπηρεσία του συστήματος.

*Photo by ARIS MESSINIS / AFP
 

3 σχόλια:

  1. ... άλλωστε δεν είναι "Τυχαίο" (ΣΥΜΠΤΩΣΗ... ΔΕΝ νομίζω) ότι οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ/MEMORANDUM ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΑΚΙΑ... ΜΟΝΟΝ!!!

    α) ΣΚΟΥΡΙΕΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    β) ΜΑΝΔΡΑ... ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΑΝΔΡΩΣΑΝ ΓΙΑ "ΜΟΝΟΝ" 99 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ... ΜΕΛΛΟΝ (ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ)!!!

    γ) ΜΑΤΙ... ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΟΥΝ (sic ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ) ΜΑΝΔΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!



    ... και για ... Επιδόρπιον παρακαλώ....

    ΘΕΜΑ: Πράγματι η Κατάσταση ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Επικίνδυνη!


    ... ΕΙΘΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!

    ...ΊΣΩΣ ΕΤΣΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!... όπως έλεγε και (ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ) ο Ηράκλειτος!!!

    ... και ΕΤΣΙ θα Σταματήσουν οι Ακαδημαΐζουσες Ιδεολογικοπολιτικές Φαρισσαϊκές Ατέρμονες Αναλύσεις της "Αριστεράς" πού ΔΕΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Ετυμολογία Φυσικής "Καταστροφή") ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Memorandum for next 99 Years- Μακεδονία/Skopje- Αλβανία και Β.ΗΠΕΙΡΟΣ- Θράκη/Bata Trakya- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Αιγαίο και Των Νησιών με ΤΟ ΆΛΛΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ!!!)!!!

    ή ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΡΙΖΩΝ ή ΔΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ... ΕΞΑΥΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ!!!

    ... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..



    ΥΓ. ψίτ ψίτ ψίτ! ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ... ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!!!... ΌΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΖΩΗ! ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ....... ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ("ΑΡΧΑΙΑ") ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΡΧΑΙΑ" [ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ/ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ] ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!!!... ψίτ ψίτ ψίτ! (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΗ" ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ: ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΗ ΤΡΕΧΕΙ ΛΙΓΟ... ΑΙΜΑ... ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΖΩΗ!!! Ο ΑΝΗΡ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΤΟ - ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΤΟ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΣΤΕΤΟ - ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ [ΜΜΜΜ]!!!!!!!!


    ΥΓ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ Wikileaks ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (και για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΑΝΗΣ... ΓΡΑΦΟΥΜΕ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ/ΕΘΝΟΣ/ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!) ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ" "ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ "New Age"... ΔΕΙΧΝΕΙ ΌΤΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ/ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ... να τρέξετε ξεβράκωτοι στους... Κάκτους ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ!!! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ!!! ή ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ... ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ "ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ" ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ;;; ή Είσται... ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ (ΓΝΩΘΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ)!!!-;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ:... ΜΝΗΜΟΝΙΑ for next 99 years - ΔΕΘ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" - ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!


    ... μήπως έτσι με τα "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑ" ΌΤΙ... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΕΛΛΑΔΑ";;;;

    ΔΙΟΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΝΗΜΙΑ"!!!!!

    Γιαυτό Άλλωστε "ΔΙΝΟΥΝ" ΈΤΣΙ ΑΠΛΟΧΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με Μακεδονική Γλώσσα/Εθνότητα κ.α. ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ!!!

    Εντέλη ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ "ΕΓΩ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΞΑ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ";;;

    ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΕΛΛΗΝ" ή ΌΧΙ... ΌΤΑΝ ΔΩ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΑΔΑ!!!

    ΌΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ "ΔΑΥΤΟΙ" ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ... ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΜΕ "ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ"!!!

    ... ΓΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΓΜΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΜΩ ΕΠΕΙΔΗ ΈΧΩ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΠΕΕΟΣΣ)... ΚΑΤΑΝΤΑ Τραλαλά!!! Κάτι σαν "τρείς κίτσοι καθόταν στον ήλιο και λιαζώταν"!

    Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΠΕΕΟΣΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟΩ ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΤΕΙ... ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ Τραλαλά!!!

    Όπως η φώτο του Άρθρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή