Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο Ν. Βούτσης


Το Tweet του Ν. Παππά για το δήμο Καισαριανής 
Το Tweet του Ν. Παππά για το δήμο Καισαριανής

Τα ασυμμάζευτα προσπάθησε να συμμαζέψει ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, σε σχέση με τη στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει τους αντιπάλους των υποψηφίων του ΚΚΕ στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Συγκεκριμένα ο Ν. Βούτσης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δήθεν υποδείξει την υπερψήφιση προοδευτικών υποψηφίων, ανάμεσα τους και τους υποψήφιους του ΚΚΕ. Είχε το θράσος μάλιστα να εγκαλέσει και τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, για την καθαρή θέση σχετικά με τη στάση του ΚΚΕ στο β’ γύρο των τοπικών εκλογών.

Ο κ. πρόεδρος της Βουλής μάλλον μπερδεύει το ΚΚΕ με την καρικατούρα της προοδευτικής συμμαχίας, τους γυρολόγους της πολιτικής και τα λοιπά στελέχη των αντιλαϊκών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχει μαζέψει στο κόμμα του. Με όλους αυτούς έχει πολιτικές συγγένειες ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι με το ΚΚΕ. Τέτοιες υποψηφιότητες στήριξε και στην Τοπική Διοίκηση.

Όσο για τη δήθεν στήριξη των υποψηφιοτήτων του ΚΚΕ, καλούμε τον κ. πρόεδρο να ενημερωθεί για τα επίσημα τουίτ του υπουργού Παππά υπέρ του αντιπάλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Καισαριανή, όσο και για τη στάση των εκλεκτών του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους δήμους.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου