Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

«Αν η μισή μας καρδιά βρίσκεται στα Άγραφα, η άλλη μισή στον Κουρδικό λαό βρίσκεται»


Πανό στήριξης στον Κουρδικό λαό που βομβαρδίζεται από τους Τούρκους, σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα. 

Μετά τις απαράδεκτες εικόνες όπου Τούρκοι ποδοσφαιριστές και άλοι αθλητές χαιρετώντας σαν στρατιωτικοί επικροτούν το ματοκύλισμα του Κουρδικού λαού στη Συρία από τις βόμβες του τουρκικού στρατού, μια εικόνα αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Κουρδικό λαό έρχεται από την Καρδίτσα.

Πανό στήριξης στον Κουρδικό λαό που βομβαρδίζεται από το στρατό της Τουρκίας ύψωσε η αυτοοργανωμένη ομάδα «Βαγγελίτσα Κουσιάντζα» στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου, για τη 2η αγωνιστική στο Β’ τοπικό της Καρδίτσας, όπως μας ενημερώνει αναγνώστης μας.

Την Κυριακή 13 του Οκτώβρη η φιλοξενούμενη ομάδα ύψωσε το πανό με τη σύμφωνη γνώμη των γηπεδούχων, των διαιτητών και της τοπικής Ένωσης, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι.



«Αν η μισή μας καρδιά βρίσκεται στα Άγραφα, η άλλη μισή στον Κουρδικό λαό βρίσκεται» έγραφε το πανό της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Η «Βαγγελίτσα Κουσιάντζα» που ηττήθηκε τελικά με 4-1 στο Παλαιοκκλήσι, εκτός από μήνυμα αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο Κουρδικό λαό, έστειλε και μήνυμα αντίστασης στα σχέδια κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα περήφανα Άγραφα, με πανό που ανάρτησε εκτός αγωνιστικού χώρου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου