Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Πάνω από 30.000 υπογραφές για την κατάργηση των μνημονίων από το ΚΚΕ


Ιστοσελίδα του ΚΚΕ συγκεντρώνει υπογραφές με στόχο τα μνημόνια και την κατάργησή τους. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος (Pic)
news247Δεκέμβριος 14 2012 17:33
''Ξεπέρασαν τις 30.000 οι υπογραφές στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr, που διεκδικούν την κατάργηση όλων των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης και απαιτούν να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Ολομέλεια η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή το ΚΚΕ'' αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, αναφέρεται ότι η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών συνεχίζεται, τονίζεται ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό πως υπογράφουν ''εργαζόμενοι, νέοι, επαγγελματοβιοτέχνες και επιστήμονες που δεν ταυτίζονται σε όλα πολιτικά και ιδεολογικά με το ΚΚΕ''.
Επίσης, επισημαίνεται ότι η απαίτηση για την κατάργηση όλων των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης ''γίνεται διαρκώς πιο επίκαιρη καθώς η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- ΔΝΤ- ΕΕ κλιμακώνεται με νέα βάρβαρα μέτρα και τα νέα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα και γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη της εργατικής λαϊκής συσπείρωσης για την απόκρουση και την ανατροπή της''.

1 σχόλιο: