Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠ' ΤΗ ΔΙΚΗ: ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ των SS (αποκαλυπτικές φωτο)


Η επιστολή του Χρ. Παππά προς τον αξιωματικό των ΕΣ ΕΣ, Λεόν Ντεγκρέλ

Επιστολή και φωτογραφίες του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά προς τον αξιωματικό των SS Λεόν Ντεγκρέλ ήρθαν στο φως, στη διάρκεια των αναγνωστέων εγγράφων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τους στενούς ιδεολογικούς δεσμούς της ναζιστικής οργάνωσης με τα στελέχη των κατοχικών χιτλερικών στρατευμάτων που αιματοκύλισαν τον ελληνικό λαό. 
Η επιστολή έχει ημερομηνία 15 Ιούνη 1989 και σε αυτήν, ο υπαρχηγός της οργάνωσης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του εκφράζει την πίστη και το θαυμασμό του, αλλά και όλων των «συναγωνιστών του» -ιδιαίτερα του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου- στην «αιώνια μορφή» του σφαγέα Χίτλερ και στα «ιδεώδη» που αυτός σηματοδοτούσε, δηλαδή τις θηριωδίες και την εγκληματική του δράση ενάντια στους λαούς της Ευρώπης.
Από το περιεχόμενο της επιστολής, αναδεικνύεται η πίστη στη ναζιστική Γερμανία και στη ναζιστική ιδεολογία, η λατρεία στο Γ' Ράιχ και τον Χίτλερ. Χαρακτηρίζει ως «ήρωες» τους δολοφόνους των SS, που αιματοκύλισαν τον ελληνικό λαό και «πελώριο έργο» τις σφαγές, που διετέλεσαν στις χώρες που κατέκτησαν, ενώ επιβεβαιώνοντας τον εξόφθαλμο ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής αναφέρει χαρακτηριστικά «εσείς μας δείχνετε το δρόμο με τον λαμπρό και παραδειγματικό ηρωισμό σας». 
Θυμίζουμε, για την ιστορία, πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός, βελγικής καταγωγής, πρωτοστάτησε στη στρατολόγηση ένοπλης δύναμης της λεγόμενης Λεγεώνας των Βαλλόνων, προκειμένου να βοηθήσει τους Ναζί στο ανατολικό μέτωπο.
Τον Αύγουστο του 1941 η «Λεγεώνα της Βαλλονίας» τέθηκε υπό τη Βέρμαχτ στον πόλεμο κατά της Σοβιετικής Ένωσης, ως «Ταξιαρχία των Βαλλόνων», ενώ συμμετείχε και ο ίδιος ο Ντεγκρέλ στην επιχείρηση Μπαρμπαρόσα.
Για όλη αυτή τη δραστηριότητά του, αλλά και για τον τραυματισμό του σε μάχη, τον παρασημοφόρησε ο ίδιος ο Χίτλερ με το Σταυρό των Ιπποτών (δείτε παρακάτω φωτό) ως «άξιο» στέλεχος του ναζιστικού στρατού, του πιο αιμοσταγούς στρατού στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτού του στρατού που θαυμάζουν και δηλώνουν πίστη τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου