Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ποινικές διώξεις με αθλιότητες σε βάρος των ταξικών δυνάμεων ζητούσε στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ η συνδικαλιστική μαφία



Έγγραφο της δικογραφίας που φέρνει δείχνει πώς οι εργατοπατέρες μάζευαν υπογραφές για ποινικές διώξεις ταξικά συνεπών συνδικαλιστών, κατηγορώντας τους ως “τραμπούκους”.

Άλλη μια απόδειξη της αθλιότητας του εσμού της ηγεσίας της ΓΣΕΕ φέρνει στο φως το ΠΑΜΕ, αποκαλύπτοντας έγγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, που αφορά τις μέρες διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, που δεν πραγματοποιήθηκε με αποκλειστική ευθύνη της συνδικαλιστικής μαφίας. Με έγγραφο που διακινούσαν οι Παναγόπουλους, Κιουτσούκης, Βασιλόπουλος, Καραγεωργόπουλος μεταξύ των παρισταμένων αντιπροσώπων, συνέλεγαν υπογραφές για να προχωρησει η ηγεσία της ΓΣΕΕ σε νομικές διώξεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της ΔΑΣ, διατυπώνοντας τις γνωστές αθλιότητες περί “τραμπούκων”, “εκφοβισμού” και “σωματικών επιθέσεων”. Στο έγγραφο που αποκαλύπτουν οι ταξικές δυνάμεις, φαίνονται επίσης οι υπογραφές όσων θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές, αλλά δε δίστασαν να εξουσιοδοτήσουν την κλίκα που λυμαίνεται τη Συνομοσπονδία να προβεί σε διώξεις κατά των δυνάμεων που εκπροσωπούν πραγματικά τους εργαζόμενους. Το βέβαιο είναι πως οι μεθοδεύσεις τους δε θα μένουν στο σκοτάδι, αλλά σε κάθε ευκαιρία θα τίθενται στην κρίση της ίδιας της εργατικής τάξης, που πρέπει να γνωρίζει ποιοι προσπαθούν με κάθε μέσο να μιλήσουν εξ ονόματός της, υπηρετώντας στην πραγματικότητα μόνο τα σχέδια των αφεντικών:
Στην Καλαμάτα σήμερα 16 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο ELITE και ώρα 8μμ οι άνδρες και γυναίκες αντιπρόσωποι που υπογράφουμε παρακάτω, εκλεγμένοι και εκλεγμένες από τις Οργανώσεις μέλη της ΓΣΕΕ δηλώνουμε τα παρακάτω:

Καταδικάζουμε απερίφραστα όλες τις βίαιες ενέργειες που έγιναν από την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 μέχρι σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 από μέλη του ΠΑΜΕ – ΔΑΣ, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι σύνεδροι στη ΓΣΕΕ, εξαιτίας των οποίων κατέστη αδύνατη η έναρξη των εργασιών του 37ουΣυνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Υποστήκαμε και συνεχίζουμε να υφιστάμεθα μέχρι τώρα απειλές, σωματικές επιθέσεις, ύβρεις, μέχρι και είσοδο στα δωμάτιά μας από τραμπούκους, με σκοπό τον εκφοβισμό μας για τη μη άσκηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.

Η βίαιη παρεμπόδιση της διαδικασίας εκπροσώπησής μας στην κορυφαία τριτοβάθμια συνδικαλιστική μας οργάνωση τη ΓΣΕΕ δεν μας αφαιρεί τη δύναμη αντιπροσώπευσης του κόσμου της εργασίας που μας έχει εκλέξει να εκπροσωπούμε τα συμφέροντά του απέναντι στην εργοδοσία και το Κράτος.

Όλοι και όλες εμείς επιθυμούμε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της, σε συνθήκες που εγγυώνται τη σωματική ακεραιότητα όλων μας και την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου.

Ωστόσο, οι απειλές που δημόσια διατυπώνονται καθημερινά από μέλη του ΠΑΜΕ- ΔΑΣ προδικάζουν δυστυχώς τη ματαίωση κάθε νόμιμης διαδικασίας αρχαιρεσιών και επιβεβαιώνουν την πραγματική αδυναμία εκλογής οργάνων Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Με τα δεδομένα αυτά εξουσιοδοτούμε τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ:
  1. Να προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την ποινική δίωξη κάθε υπευθύνου για όλες τις βίαιες και παράνομες πράξεις και παραλείψεις που έχουν λάβει χώρα και ό,τι άλλο πρόκειται να συμβεί στο εξής
  2. Να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών της ΓΣΕΕ με σκοπό την εκλογή των καταστατικών οργάνων Διοίκησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου