«Σκυλάραπας» και «κουράδα» που «μολύνει την Ελλάδα». Έτσι χαρακτηρίζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής.
Δε μιλάμε για ανώνυμα χρυσαυγίτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Αυτούς τους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούν ενάντια στο Γιάννη – τον οποίο κοροϊδευτικά αποκαλούν «Ανταμπατούμπα»- τα φασιστοειδή στην επίσημη ιστοσελίδα της «Περιφερειακής Οργάνωσης Ιονίων Νήσων» της Χρυσής Αυγής (Δείτε εδώ σε archive). 


 
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αθλιότητας, του ρατσιστικού μίσους και του παλιανθρωπισμού των χρυσαυγίτικων αποβρασμάτων, παραθέτουμε αυτούσιο το εμετικό σχόλιο: 
«Για τον σκυλάραπα και τους βρωμοραγιάδες σκατοελληνόφωνους που αποδίδουν τον ύψιστο τίτλο του Έλληνος σε κάθε κουράδα που μολύνει αυτή τη στιγμή τον Ελλαδικό χώρο, έχω αναφερθεί εκτενώς. Αυτό όμως το “… στο σπίτι μου υπάρχει νιγηριανή κουλτούρα, δηλ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ, ΥΠΑΡΞΗ ΗΘΩΝ” …με τελείωσε! Ιδού που καταντήσατε την Ελλάδα και τους Έλληνες, αριστερά και δεξιά κοπρόσκυλα …να μας ξεφτιλίζουν παγκοσμίως μέχρι και οι αραπάδες! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ!!!»
Αυτά τα ναζιστικά καθάρματα, οι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών, ζητούν την ψήφο του λαού στις 7 Ιούλη. 

Αυτοί οι μαχαιροβγάλτες, οι δολοφόνοι του Φύσσα και του Λουκμάν, οι νταβατζήδες και οι παραδουλεύτρες των μεγαλοεργοδοτών, έχουν το απύθμενο θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως «πατριώτες». 

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οφείλουν να τους μαυρίσουν στην κάλπη και να τους απομονώσουν, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. 

Με πληροφορίες από jailgoldendawn.com.