Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Η λογική εξήγηση πίσω από τους παράλογους θανάτους της Λομβαρδίας


«Η βρώμικη συνείδηση των αφεντικών» του Ιταλού δημοσιογράφου  Giorgio Cremaschi



«Οι δύο επαρχίες του Μπέργκαμο και της Μπρέσια συγκεντρώνουν από μόνες τους το ένα τέταρτο όλων των κρουσμάτων και σχεδόν το 30% των θανάτων σε ολόκληρη την Ιταλία.

Και η εξήγηση είναι απλή: Αμφότερες είναι οι δύο πιο βιομηχανοποιημένες επαρχίες στη χώρα. Άρα, το να ζητείται να παραμείνει ο κόσμος στο σπίτι και να αφήνουν τα εργοστάσια ανοικτά σημαίνει στην πραγματικότητα ότι δεν κλείνει τίποτα, αφού δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι υποχρεώνονται να βρίσκονται μαζί σε κλειστούς χώρους για ώρες.


Τα εργοστάσια στο Μπέργκαμο και την Μπρέσια ήταν, επομένως, η κύρια πηγή της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της μετάδοσης της νόσου και της βίαιης και ξαφνικής πίεσης στις δομές υγείας, που σχεδόν κατέρρευσαν.

Ο δήμαρχος ντελ Μπόνο, λοιπόν, καταγγέλλει πως αυτή η καταστροφή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, ή τουλάχιστον να είχε περιοριστεί, αν όλα είχαν σταματήσει νωρίτερα.

Ισχυρίζεται πως είχε ήδη ζητήσει να κλείσει οποιαδήποτε μη βασική παραγωγική δραστηριότητα από τις 7 Μαρτίου, αλλά το αίτημά του, όπως και άλλων δημάρχων της Λομβαρδίας, η κυβέρνηση το απέρριψε. Και το συμβούλιο της Περιφέρειας το ίδιο...

Τώρα, όλα σχεδόν τα εργοστάσια στο Μπέργκαμο και την Μπρέσια σταματούν τη δραστηριότητά τους. Και έκλεισαν ή κλείνουν επειδή οι εργάτες επαναστάτησαν ή απήργησαν εκεί που είχαν τη δύναμη ή, πολύ απλά, δηλώνοντας ασθένεια. Κάποια έκλεισαν επειδή ορισμένοι βιομήχανοι φάνηκε ότι είχαν μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης. Και τελικά. έκλεισαν επειδή τα κρούσματα άρχισαν να πολλαπλασιάζονται στα ίδια τα εργοστάσια. 

Η περίπτωση της Λομβαρδίας είναι μία από τις πιο σοβαρές παγκοσμίως και σίγουρα δεν βρισκόμαστε στο τέλος.

Αν το κλείσιμό των εργοστασίων είχε αποφασιστεί πριν από δέκα ημέρες, όταν η κατάσταση ήταν ήδη σοβαρή, θα είχαμε, πιθανότατα, λιγότερα κρούσματα και νεκρούς και το σύστημα υγείας θα άντεχε περισσότερο στην επιδημία. 

Όταν όλα τελειώσουν, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου τα αφεντικά της βιομηχανίας να πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα για το κακό που προκάλεσαν οι βρώμικες συνειδήσεις τους».


Αρχική δημοσίευση:  https://pergadi.blogspot.com/2020/03/blog-post.html


Πηγή: gazzetta.gr 

 

4 σχόλια:

  1. H gazzetta το δημοσίευμα το έκλεψε από εμένα,το διαχειριστή του μπλογκ ΠΠΕΡΓΑΔΙ και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά.Αν θέλατε να το αναρτήσετε γιατί δεν το πέρνατε από το μπλογκ μου είχατε κάποιο λόγο που δεν το κάνατε ? Νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω μια απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη δεν έτυχε να το δω στην σελίδα σου, θα αποκατασταθεί.
      Δεν μπορούμε να ξέρουμε εδω μέσα ποιος κλέβει ποιόν, έχεις δίκιο στο κλέψανε, κατήγγελλε τους .

      Διαγραφή
  2. Ασε που ο Giorgio Cremaschi, του Potere al popolo, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημοσιογράφος,αλλά πολιτικό πρόσωπο και αυτό το αποκρύπτει ΚΑΙ η gazzetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!!
      ..............

      ΌΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥΣ! .... ΆΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΟΥ (ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ)!!!


      1ον. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΈΦΤΑΣΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ... ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!

      2ον. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙΚΕ ΕΚ ΤΟΥ .... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ!!

      3ον. Στο Computer/Laptop όταν κολλάει κάνουμε .... RESET!!!

      4ον. Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ/ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ!!! (ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ABC WAR)!!!

      5ον. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΨΕΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ "ΕΙΝΑΙ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ "ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ" ΕΚ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ/NATURALIS ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ!!!

      6ον. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΏΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΉ "ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΚΑΝΕΙ RESET ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ!!! (Βλέπε 3ον!!!)

      .... και....

      7ον. Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ/ΠΑΡΟΝ) ΠΟΛΕΜΟΥ!!!.... RESET!!!


      ΥΓ. ΌΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΎΒΑ: ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ: CASTRO-CHE-CIENFUEGOS!!! ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ!!! ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ!!!

      Διαγραφή