Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις από τους εργολαβικούς εργαζόμενους της Λέσχης του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

 

 

Συνέχεια στον αγώνα τους με κυλιόμενες στάσεις εργασίας εργασίας δίνουν οι εργαζόμενοι της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη μαζί με το Συνδικάτο Εργαζομένων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής.

Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι και το κλαδικό Συνδικάτο διεκδικούν άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων της Λέσχης χωρίς αρνητικές μεταβολές στα μισθολογικά και εργασιακά τους δικαιώματα, τερματισμό της διαρκούς ομηρίας των συμβάσεων ορισμένου χρόνου μικρής διάρκειας, πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους με ίση μεταχείριση προς όλους τους εργαζόμενους.

Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι της Λέσχης μαζί με μέλη του ΣΕΤΕΠΕ έδωσαν και σήμερα Σάββατο δυναμικό «παρών», στα πλαίσια της στάσης εργασίας που είχε αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων και προκηρύχθηκε από το κλαδικό Συνδικάτο.

Κόντρα και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα έστειλαν μήνυμα ότι θα συνεχίσουν μαζί, με υπόσχεση κλιμάκωσης του αγώνα μέχρι να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι της Λέσχης.

Όπως καταγγέλλει το κλαδικό Συνδικάτο, στην επιστολή που του στάλθηκε εκ μέρους της κοινοπραξίας στην Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ δεν υπάρχει καμία δέσμευση ή εγγύηση για την άμεση πρόσληψη των εργαζομένων. Δίνοντας άμεση απάντηση μετά από απόφαση νέας Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη, το κλαδικό Συνδικάτο προκηρύσσει συνέχεια στις κινητοποιήσεις και τις κυλιόμενες στάσεις εργασίας.







 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου