Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσημη γραμμή του υπουργείου η αθώωση -μέσω της εξίσωσης- των φασιστικών στοιχείων

 

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΓΟΥ

 

 

«Φαίνεται ότι είναι επίσημη γραμμή του υπουργείου η αθώωση -μέσω της εξίσωσης- των εγκληματικών φασιστικών στοιχείων» σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Αγγελου Συρίγου στην ΕΡΤ. Καλεί την κυβέρνηση «να απαντήσει και με ποιών την ανοχή αυτοί οι φασιστικοί πυρήνες είχαν κατοικοεδρεύσει στο συγκεκριμένο σχολείο».

Αναλυτικά:

«Οι σημερινές ανεκδιήγητες δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, αποδεικνύουν ότι η χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου, που επιχείρησε να εξισώσει τους θύτες με τα θύματα, μέσα από “λογικές άκρων” και “συμψηφισμούς”, δεν ήταν τυχαία.

Φαίνεται ότι είναι επίσημη γραμμή του υπουργείου η αθώωση -μέσω της εξίσωσης- των εγκληματικών φασιστικών στοιχείων, που είχαν μετατρέψει το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης σε ορμητήριο κι ενώ βλέπουν το φως της δημοσιότητας εικόνες για τα “οπλοστάσια” που αυτοί οι πυρήνες διέθεταν. Όλα αυτά κάνει πως δεν τα βλέπει το υπουργείο, το οποίο θα πρέπει επιπλέον να απαντήσει και με ποιών την ανοχή αυτοί οι φασιστικοί πυρήνες είχαν κατοικοεδρεύσει στο συγκεκριμένο σχολείο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου