Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Σ. Πολυκάρπου: Το οργανωμένο κίνημα θα στείλει τα φασιστοειδή στα λαγούμια τους (AUDIO)

 

ΕΚΠΟΜΠΗ WEBRADIO TOY ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


 
 

Πρόκειται για γνωστές στη Θεσσαλονίκη φασιστοειδείς ομάδες δήλωσε η Σίσσυ Πολυκάρπου, μέλος του ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μιλώντας σε έκτακτη εκπομπή του webradio του ΠΑΜΕ με αφορμή τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Σημείωσε ότι και πέρσι, κατά την περίοδο των μεγάλων μαθητικών καταλήψεων και κινητοποιήσεων είχε επιχειρηθεί να αξιοποιηθούν τέτοιες ομάδες για να εμποδίσουν τις διεκδικήσεις των μαθητών.

Ακόμα, στηλίτευση την ανοχή της διεύθυνσης του σχολείου και της Αστυνομίας στη δράση των φασιστοειδών και τόνισε ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.

Όσον αφορά τη στάση του υπουργείου Παιδείας υπογράμμισε ότι εξισώνει όσους αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες ζωής, το μαθητικό κίνημα με τα περιθωριακά φασιστοειδή που επιτέθηκαν οπλισμένοι και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια μέσα στο σχολείο.

Η απάντηση δόθηκε χθες με τα αντιφασιστικά συνθήματα που ήχησαν στο πάνδημο συλλαλητήριο στη Σταυρούπολη, έστειλαν το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε να σταθεί κανένα φασιστοειδές πουθενά, το οργανωμένο κίνημα θα τους στείλει ξανά στα λαγούμια τους, σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Σ. Πολυκάρπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου