Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΠΑΜΕ Λευτεριά στους Πολιτικούς Κρατούμενους στις Ισραηλινές Φυλακές!

 

Αλληλεγγύη με τον λαό της Παλαιστίνης

 

Φωτο αρχείου από τη Λωρίδα της Γάζας 
Φωτο αρχείου από τη Λωρίδα της Γάζας
Πηγή: Associated Press

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σταθερά στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού καταγγέλλει την συνεχιζόμενη, βάρβαρη ισραηλινή κατοχή και την απάνθρωπη καταστολή και διώξεις εναντίον των παλαιστινίων.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, σημειώνει: «Σήμερα βρίσκονται κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές 4.550 παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι, ανάμεσα τους 31 γυναίκες και 175 μικρά παιδιά! Επιπλέον ο ένας στους έξι από αυτούς (συνολικά 700 άτομα) βρίσκονται φυλακισμένοι για μήνες χωρίς δίκη ή απαγγελία κατηγορίας, κάτω από το εφεύρημα του «διοικητικού κρατούμενου». Πολλοί εξ αυτών αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε απεργία πείνας -με σοβαρό κίνδυνο της ζωής τους- αγωνιζόμενοι ενάντια στη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση τους.

Τα καθημερινά εγκλήματα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, έχουν πάνω τους την διαχρονική στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ καθώς και των ελληνικών κυβερνήσεων που μπορεί να αλλάζουν χρώματα και πρόσωπα, αλλά συνεχίζουν σταθερά και εμβαθύνουν την συνεργασία τους με τους δολοφόνους των παλαιστινίων.

Ο λαός της Παλαιστίνης δεν είναι μόνος!

Τώρα η Ελληνική Κυβέρνηση να ζητήσει την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές.

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη με τον αγώνα για Παλαιστίνη Ελεύθερη και Ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67!».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου