Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Συλλαλητήριο κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδική


από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και από την Αττική, αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και κατάπιαν χιλιόμετρα για να βρεθούν στην Μεγάλη Παναγία και να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στα Μεταλλεία χρυσού...Δείτε τις εικόνες.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Μ. Παναγιάς…επικράτησε το αδιαχώρητο. Στην συγκέντρωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι συλληφθέντες των προηγούμενων ημερών και οι προσάχθεντες άνδρες-γυναίκες, οι επιτροπές κατοίκων Χαλκιδικής, ιερείς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του Τ. Κουράκης και Κ. Ιγγλέζη, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και των Ο.Π, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγοι Πράσινοι, η πρωτοβουλία αλληλεγγύης Αττικής και το Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, το Ποδηλατικό Καρναβάλι, αντιπροσωπεία κατοίκων από την Ευκαρπία που αντιδρούν στην κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στη περιοχή τους, κάτοικοι από τις Συνελεύσεις Τούμπας και Αμπελοκήπων, κάτοικοι από Σέρρες, Στρυμονικό, Κιλκίς κ.α.

antigold m.panagia1
antigold m.panagia2
antigold m.panagia3
antigold m.panagia4
antigold m.panagia6
antigold m.panagia7
antigold m.panagia5
antigold m.panagia8
antigold m.panagia9
antigold m.panagia10

πηγή: thesstoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Από τις φωτογραφίες διαπιστώνεται μεγάλη συμμετοχή και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τη συνέχεια του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή