Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Να κυνηγήσουμε από τον τόπο μας τους κυνηγημένους Μουσουλμάνους…

oxi-islamopoihsh

Έξω οι Μουσουλμάνοι από την χώρα μας, γιατί αγαπάμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. Σε εκβιάζουμε ότι αν αφήσεις τους κυνηγημένους να ξαποστάσουν στη χώρα μας, γιατί να μείνουν μόνιμα δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι, ο τόπος μας θα ισλαμοποιηθεί, θα γκρεμίσουν τις εκκλησιές μας, θα ουρήσουν μέσα στα άγια δισκοπότηρά μας όπως χρόνια ολόκληρα μας μάθαιναν στα σχολεία ότι έκαναν οι παλιότουρκοι όταν άλωσαν την Πόλη, αλλά δεν είμαστε ούτε φασίστες, ούτε ρατσιστές! Εμάς μας ενδιαφέρει τι χώρα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, μια χώρα χωρίς την βρώμα του Ισλάμ και την μαυρίλα του δέρματος Σύριων και Αφγανών, αλλά μην τολμήσει κανένας να μας πει φασίστες και ρατσιστές!

Εμείς που βροντοφωνάζουμε ότι είμαστε πατριώτες κάνοντας τα κόκαλα του Δικαίου, του Ρήγα και του Μπάιρον να τρίζουν, εκτός από πατριώτες είμαστε και τόσο γενναίοι που υπογράφουμε ανώνυμα κρύβοντας το όνομά μας κάτω από το μεγαλείο του Πατριωτισμού και τσουβαλιάζοντας όλους τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, οι οποίοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία δεν θέλουν ούτε να μας βλέπουν! Κρύβουμε το όνομά μας γιατί αν το γράφαμε θα ήταν το ίδιο με εκείνο που εκτός του «έξω οι μουσουλμάνοι από τον τόπο μας» έγραψε και το «ένα μέτρο κάτω από τη χώμα ο Φύσσας» και τότε πολλοί από εσάς θα ανατριχιάζατε γιατί ο Φύσσας δεν ήταν Μουσουλμάνος. Μπορεί να μην ήταν Μουσουλμάνος αλλά δεν είχε πρόβλημα με τους Μουσουλμάνους, άρα ήταν κι αυτός φιλομουσουλμάνος, άρα έπρεπε να σταματήσει να πατάει αυτόν τον ευλογημένο τόπο! Αλλά εμείς φασίστες δεν είμαστε.


Προειδοποιούμε όσους τολμήσουν να μας αποκαλέσουν φασίστες, διασπείροντας πως είμαστε το αυγό του φιδιού, ότι μαύρο φίδι που τους έφαγε. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι των λόγων. Είμαστε άνθρωποι των έργων! Για όποιον αμφιβάλει ας θυμηθεί εκτός από τον Φύσσα και τα ανοιγμένα κεφάλια των «αγωνιστών» στο Πέραμα! Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας δεν θα περάσει! Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν θα περάσουν!

Ας αναφωνήσομε όλοι μαζί:

«Ζήτω το Έθνος».

«Ζήτω ο στρατός».

«Ζήτω η 21η Απριλίου».

«Ζήτω ο Ιωάννης Μεταξάς».

«Ζήτω η νίκη»!

Νάβις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου