Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Θ. Παφίλης: Η σφαγή των Παλαιστινίων είναι ο καπιταλιστικός κόσμος (VIDEO)






Η σφαγή των Παλαιστινίων είναι ο καπιταλιστικός κόσμος και το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ στρατηγικός σύμμαχος της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων που ενδιαφέρονται για τη γεωστρατηγική αναβάθμιση της αστικής τάξης, συμμετέχοντας ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το άσυλο.

«Πέστε μας ένα όχι για δείγμα, έχετε υπογράψει τα πάντα» σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης και ανέφερε ότι στη Σύρο ετοιμάζεται νέα βάση, στη Σούδα αναβαθμίζεται η υπάρχουσα, στη Λάρισα σχεδιάζεται βάση drones και στην Αλεξανδρούπολη βάση ελικοπτέρων. Χαρακτήρισε κατάντια την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τη σφαγή των Παλαιστινίων και πρόσθεσε ότι στην πράξη η κυβερνητική πολιτική στηρίζει την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα.

Αναφερόμενος στο κλείσιμο των συνόρων στην ΕΕ λόγω των προσφυγικών ροών, υπενθύμισε ότι η συνθήκη «Δουβλίνο 2» που υπερψήφισαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ επέβαλε την επιστροφή προσφύγων και μεταναστών στη χώρα εισόδου και σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι ευθυγραμμισμένη με την ΕΕ.

Νωρίτερα ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η επίθεση που δέχθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου από το χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος την αποκάλεσε σκιάχτρο.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου