Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Συνήγορος ΧΑ: “Να φέρω κι εγώ ένα μάρτυρα θύμα του συμμοριτοπολέμου και 50 καταδικαστικές για το ΚΚΕ, να δούμε ποιος είναι εγκληματική οργάνωση…”


Η βασική διαφορά είναι πως τότε το αστικό κράτος έστηνε τους αντάρτες και τους κομμουνιστές στο εκτελεστικό απόσπασμα, ενώ τώρα χαϊδεύει τους χρυσαυγίτες, τη σαπίλα του ντουνιά, που απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία και η ατιμωρησία τους αποθρασύνει.


Αν χρειάζεται κανείς μια μικρή απόδειξη για το ποιόν των φασιστών που δεν είναι μόνο αμετανόητοι αλλά και προκλητικοί, θα αρκούσε η σημερινή αποστροφή του συνηγόρου τους στο δικαστήριο κατά τη δίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας.


ΜιχΓ: Κυρία πρόεδρε είπαμε να διαβάσουμε αποφάσεις στις οποίες αναφέρθηκαν μάρτυρες, τώρα θα διαβάσουμε και αποφάσεις από μάρτυρες που δεν ήρθαν;

Ρουσσοπουλος: Να φέρω και γω ένα μάρτυρα θύμα του συμμοριτοπολέμου και 50 καταδικαστικές για το ΚΚΕ και να δουμε ποιος ειναι εγκληματική οργάνωση.
 Ο συνήγορος δεν επιχειρεί καν να αποκρούσει την κατηγορία αλλά να παίξει το παιχνίδι των συμψηφισμών και των δύο άκρων, που είναι πολύ βολικό για το σύστημα αλλά και για το δικό τους ξέπλυμα. Αν λέτε εμάς εγκληματίες, τότε να πείτε και τους άλλους. Οι αντάρτες του ΔΣΕ στην ίδια κατηγορία με τους μπράβους και τους δολοφόνους…
 
Η βασική διαφορά βέβαια είναι πως τότε το αστικό κράτος έστηνε τους αντάρτες και τους κομμουνιστές στο εκτελεστικό απόσπασμα, ενώ τώρα οι χρυσαυγίτες, η σαπίλα του ντουνιά, απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία και η ατιμωρησία τους αποθρασύνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου