Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ Καταγγέλλει τη θρασύδειλη δράση των φασιστοειδών





Τη θρασύδειλη δράση των φασιστοειδών στην Κεφαλονιά καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης με αφορμή και την πρόσφατη επίθεση με μπογιές, μέσα στη νύχτα, στην είσοδο των γραφείων της Τομεακής Επιτροπής Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

Υπογραμμίζει μάλιστα πως «το οργανωμένο ταξικό κίνημα δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Να είναι σίγουροι πως δεν θα κάνει ούτε και τώρα. Θα στείλει τους φασίστες και άλλους ομοίους τους, υμνητές του ναζισμού - φασισμού, εκεί που τους αρμόζει: Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου: 


«Το ΕΚΚΙ καταγγέλλει τη θρασύδειλη δράση φασιστοειδών, που μετά την καταστροφή του μνημείου του ΔΣΕ, στον Αίνο της Κεφαλονιάς, μέσα στη νύχτα, προέβησαν στην επίθεση, πριν από λίγες μέρες, με μαύρη μπογιά στην είσοδο των γραφείων της ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Δεν μας ξαφνιάζει καθόλου η δράση τους αυτή. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι σύγχρονοι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών, τσιράκια των βιομηχάνων και εφοπλιστών. Οι εργάτες και ο λαός δεν φοβούνται αυτούς τους τραμπούκους του συστήματος.

Ο ελληνικός λαός έχει πείρα από τους φασίστες! Όπως τους αντιμετώπισε τη δεκαετία του 1940, όταν ήταν φίλοι των Γερμανών. Όπως τους αντιμετώπισε την περίοδο της χούντας, έτσι θα τους αντιμετωπίσει και σήμερα το οργανωμένο ταξικό κίνημα. Τους ενοχλεί η δράση των κομμουνιστών, τους εξοργίζει η πολιτική τους πρόταση γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν.

Είναι “βαθιά νυχτωμένοι” αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα εμποδίσουν τη δράση πρωτοπόρων αγωνιστών. Το οργανωμένο ταξικό κίνημα δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Να είναι σίγουροι πως δεν θα κάνει ούτε και τώρα. Θα στείλει τους φασίστες και άλλους ομοίους τους, υμνητές του ναζισμού - φασισμού, εκεί που τους αρμόζει: Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου