Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ποτέ ξανά εμφύλιος; – Μερικές ερωτήσεις προς την ΟΝΝΕΔ ΒοιωτίαςΑδερφοσύνη τι σημαίνει; Αφεντικά και εργαζόμενοι είμαστε αδέρφια, μόνο που ο μισθός του πρωτοπροσλαμβανόμενου είναι στα 400 ευρώ με το αδέρφι τον επιχειρηματία να λαμβάνει πολλαπλάσια!

Μερικές ερωτήσεις προς την ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

70 χρόνια μετά, από πού προκύπτει ότι η δεξιά είναι παράταξη της εθνικής συμφιλίωσης;

Ποτέ ξανά εμφύλιος; Ποιος ανάγκασε δημοκρατικούς πολίτες μετά τις επιθέσεις των παρακρατικών σε Αθήνα και επαρχία να βγουν κυνηγημένοι στα βουνά για επιβίωση;


Ποια δημοκρατία προασπίζεται η Νεα Δημοκρατία, όταν με τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που έχει ψηφίσει, μαζί με αλλά κόμματα, έχει υποθηκεύσει το μέλλον της πατρίδας μας;

Αδερφοσύνη τι σημαίνει; Αφεντικά και εργαζόμενοι είμαστε αδέρφια, μόνο που ο μισθός του πρωτοπροσλαμβανόμενου είναι στα 400 ευρώ με το αδέρφι τον επιχειρηματία να λαμβάνει πολλαπλάσια!

Ελληνικότητα της Μακεδονίας, όταν τους Μικρασιάτες που εγκαταστάθηκαν στην Μακεδονία η παράταξη της δεξιάς τους αποκαλούσε τουρκόσπορα και αλλά γραφικά, όπως το συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου της βουλής (ΝΔ ) στην γιορτή μίσους μαζί με Χρυσαυγίτες στο Γράμμο και στο Βίτσι!

Νομίζω τέτοιες ανακοινώσεις από νεολαία πολιτικού κόμματος δεν την περιμένεις, αλλά είναι νομίζω στο πλαίσιο του χρυσαυγιτισμού που διαπερνά δυστυχώς πολλά κόμματα και νεολαίες! Ο ριζοσπαστισμός της νεολαίας πάντα ήταν στην λογική να ξεχάσουμε τα παλιά και να δημιουργήσουμε πιο δημοκρατικές συνθήκες ζωής και όχι υπομνήσεις γιορτών μίσους!

Από τον τοίχο του Πέτρου Αρκουμάνη
Παθολόγου γιατρού και υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου