Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Καλούν σε σύσκεψη και κινητοποίηση στις 28 Μάρτη ενάντια στην ακρίβεια


 

Σε σύσκεψη φορέων στο Δήμο Ευόσμου - Κορδελιού τη Δευτέρα 28 Μάρτη στις 6.30 μμ στο φουαγιέ του δημαρχείου Ευόσμου, για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην ακρίβεια, μπροστά και στην απεργία στις 6 Απρίλη καλούν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας.

Παράλληλα στις 7.30 μμ θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια, έξω από το κτίριο του δημαρχείου.

Στο κάλεσμά τους σημειώνουν: «Απευθυνόμαστε σε όλους τους μαζικούς φορείς της δυτικής Θεσσαλονίκης, σε κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο, αυτοαπασχολούμενο, τις γυναίκες, τη νεολαία που έρχονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανεργία, τις δυσβάστακτες ανατιμήσεις στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στη βενζίνη, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο ψωμί, στο σούπερ μάρκετ. Σε όλους όσους λένε ''φτάνει, ως εδώ, δεν πάει άλλο''!

Απευθυνόμαστε σε όσους αναγνωρίζουν την επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργείται για τους λαούς, από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. Με την αποστολή πολεμικού υλικού, την αξιοποίηση των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων, την προετοιμασία αποστολής εκστρατευτικού σώματος, τη χρήση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για διακίνηση υλικού και στρατευμάτων από το ΝΑΤΟ, εμπλέκεται πιο πολύ η χώρα μας, στοχοποιείται η πόλη μας. Συμφέρον του λαού μας είναι να βάλει μπροστά το αίτημα της απεμπλοκής από τους δολοφονικούς σχεδιασμούς, να προτάξει το σύνθημα "καμία συμμετοχή" στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Δε δεχόμαστε να πληρώσουμε ούτε να ματώσουμε για τα συμφέροντα των λίγων, για τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας! Δε θα πληρώσουμε με φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, με διακοπές ρεύματος και δυσβάστακτους λογαριασμούς τους πολεμικούς εξοπλισμούς». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου