Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Πάνω από 31 νεκροί Παλαιστίνιοι ο χτεσινός απολογισμός των θηριωδιών του Ισραήλ


 

Πάνω από 31 νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί είναι ο χτεσινός απολογισμός της βαρβαρότητας του κράτους - δολοφόνου του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό.

Ανάμεσα στα χτυπήματα, και αυτό σε ένα ακόμα σχολείο στο Amr Ibn al-As, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 4 άτομα, ενώ σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν καταφύγει άμαχοι και εκτοπισμένοι.

Παράλληλα το Ισραήλ επεκτείνει τις δολοφονικές του επιχειρήσεις και στη Δυτική Οχθη, με επιδρομές σε συνοικισμούς και καταστροφή βασικών υποδομών, όπως νερού και ηλεκτροδότησης.

Την ίδια ώρα αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί και η εν ψυχρώ δολοφονία της αμερικανο-τουρκάλας ακτιβίστριας Aysenur Ezgi Eygi κοντά στην Beita από τον κατοχικό στρατό. Σε «ισλαμικό μέτωπο» απέναντι στο Ισραήλ κάλεσε ο Ερντογάν, για «πλήρη διερεύνηση» μίλησε ο Λευκός Οίκος, με την υποκρισία να ξεχειλίζει.

Στο μεταξύ σε πάνω από 750 χιλιάδες υπολογίζονται οι διαδηλωτές που βρέθηκαν χτες στους δρόμους του Ισραήλ ενάντια στην κυβέρνηση Νετανιάχου, απαιτώντας μια συμφωνία με την Χαμάς.

Με πληροφορίες από: Παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων - Wafa, Aljazeera

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου