Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Μεγάλη ήταν ή ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων που απηύθυνε σήμερα η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης με μαζικά συνεργεία έξω από τέσσερα σούπερ μάρκετ της Πολίχνης. Και τι κοντράστ: από τη μια ο εργατόκοσμος της Πολίχνης που από το υστέρημά του ενίσχυσε την προσπάθεια της Λαϊκής Επιτροπής και από την άλλη η διεύθυνση μεγάλου (...αγγλιστί: grand) σούπερ μάρκετ στην αερογέφυρα της Λαγκαδά που ενοχλήθηκε από την παρουσία της Λαϊκής Επιτροπής και αξίωσε να απομακρυνθούμε από το σημείο...
Με αυτή τους τη στάση απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι η "φιλευσπλαχνία" του μεγάλου κεφαλαίου εξαντλείται σε τηλεοπτικές "αγαθοεργίες" προς άγραν φοροαπαλλαγών και διαφήμισης.
Γι΄αυτό κι επιμένουμε στην λογική της ταξικής αλληλεγγύης και όχι στην "ελεημοσύνη" των κάθε λογής "χορηγών" που ουσιαστικά ξεπλένει τους εκμεταλλευτές για τα εγκλήματά τους απέναντι στους εκμεταλλευόμενους.

Μετά και την επιτυχία της σημερινής πρωτοβουλίας συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και αποφασιστικά:

-Την Τρίτη 17/12, στις 6:30μμ από κοινού με ταξικά σωματεία διαδηλώνουμε στον ΟΑΣΘ στην Παπαναστασίου ζητώντας δωρεάν μετακίνηση των ανέργων και απαιτώντας να σβηστούν τα πρόστιμα.
-οι συνταξιούχοι την Τετάρτη 18/12, στις 10:30πμ έξω από το ΙΚΑ στην Αριστοτέλους
-Την Πέμπτη 19/12, στις 10πμ στα γραφεία της Εταιρίας Παροχής Αερίου (Μοναστηρίου 256) απαιτώντας να μην κόβεται το αέριο, ευνοϊκούς διακανονισμούς, μείωση της τιμής.
-Το Σάββατο 21/12, έξω από τα σούπερ μάρκετ των Μετεώρων
-Την Κυριακή 22/12, χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης (Ελπίδος) για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΜΑΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου