Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΒΕΙ;



Λοιπόν παιδιά... Οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου δεν γίνονται για την ανάδειξη πρωθυπουργού. Πρωθυπουργό έχουμε: τον Ολλανδό κομισάριο Μάαρτεν Φερβέι ο οποίος θα είναι αυτός που ουσιαστικά θα συγγράφει τα νομοσχέδια για τη φορολογία, τα εργασιακά, την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Το πρώτο κόμμα λοιπόν είναι αυτό που δεν το αναφέρει καμία δημοσκόπηση, είναι η «Ομάδα Φερβέι» είτε αυτή εμφανιστεί στο πρόσωπο του Μεϊμαράκη που θα πετύχει τους στόχους του για να μειώσει την φορολογία και να φάμε μετά με χρυσά κουτάλια, είτε στο πρόσωπο του Τσίπρα που θα προσπαθήσει να απαλύνει τις πληγές του μνημονίου που ο ίδιος έφερε.



Εμείς λοιπόν με ποιο κριτήριο πρέπει να επιλέξουμε τι θα ψηφίσουμε στις 20 Σεπτεμβρίου; Ποιανού τη μούρη θα έχει η κυβέρνηση Φερβέι; Ή αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή της λαϊκής αντίστασης από την αρχή της εποχής των μνημονίων (αλλά και πριν), μέχρι την ψήφιση του μνημονίου 3 Αύγουστο μήνα, από την κυβέρνηση Τσίπρα που στήριζε τότε ο Λαφαζάνης του βουνού;

ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου