Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η Μακεδονία είναι Ελληνική… αν θέλετε πάρτε το Αιγαίο!



aigaio-nato-turkey-gkrizarisma

Ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν στηρίζουν τον Μουζάλα, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση! Γιατί;! Γιατί ο Μουζάλας «βάφτισε» τα Σκόπια «Μακεδονία» πράγμα για το οποίο κατόπιν ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι ήταν φραστικό λάθος! Για ποιο λόγο όμως ο πατριώτης Καμμένος και το πατριωτικό κόμμα του άρουν την εμπιστοσύνη τους στον Μουζάλα;! Μήπως για εθνική μειοδοσία;! Μήπως γιατί ο Μουζάλας «χάρισε» το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς;! Μήπως γιατί φοβούνται ότι ο Μουζάλας θα χαρίσει την Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς για να την κάνουν πρωτεύουσα του κράτους τους;!

Της πλάκας παλικαριές από τους τζάμπα μάγκες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι πριν από μερικές μέρες αντάμα με τον Μουζάλα, τον Τσίπρα και την υπόλοιπη συγκυβερνητική κουστωδία, συνεπικουρούμενοι και από τα κόμματα που προσκυνούν το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, φόρεσαν ένα τεράστιο φέσι στο Αιγαίο, κάτω από μια τεράστια ΝΑΤΟϊκή ομπρέλα!  Ή μήπως ο πατριώτης Καμμένος αγνοεί ότι Τουρκία και ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζουν την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και το έχουν μετατρέψει σε μια τεράστια γκρίζα ζώνη;! Μήπως δεν του είπε κανείς του παλικαριού ότι κουβαλώντας το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με πρόσχημα το Προσφυγικό, ήταν σαν να αναγνωρίζει τις Τουρκικές διεκδικήσεις;!


Η ιστορία με τον Μουζάλα, η οποία έγινε η σημαία της εθνικοφροσύνης του Καμμένου και του κόμματός του, συνιστά επιλεκτική εθνική ευαισθησία από μέρους τους για να ξεχάσει ο λαός τι έκαναν μαζί με τους συγκυβερνήτες τους πριν από μία εβδομάδα! Είναι με λίγα λόγια μια αποπροσανατολιστική διαδικασία στην οποία βέβαια η συγκυβέρνηση της Αριστεροδεξιάς έχει πάρει άριστα με τόνο από Μέρκελ, Ομπάμες, Σόιμπλεδες, Νταισελμπλούμιδες και άλλους διεθνείς χωροφύλακες των κερδών των κεφαλαιοκρατών! Μέχρι τώρα με τέτοιου είδους ιστορίες για αγρίους έχει μια χαρά καταφέρει να δουλεύει τον Ελληνικό λαό!

Τα καμώματα του Καμμένου μας θυμίζουν ένα τεράστιο πανό που είχαν σηκώσει πριν πάρα πολλά χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και έγραφε: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική… αν θέλετε πάρτε τον Πειραιά»! Αντίστοιχα μπορεί να δούμε ένα παρόμοιο πανό να σηκώνεται από τους επιλεκτικούς Ελληναράδες που να λέει: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική… αν θέλετε πάρτε το Αιγαίο, που το χαρίσαμε στους Τούρκους»!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου