Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το «φάγωμα» της «Ελληνοφρένειας» ήταν τελικά ένα μήνυμα προς όλους τους μπαλούρδους, είτε αυτοί κρατούν ρόπαλα είτε αυτοί κρατούν μικρόφωνα, να κάνουν την δουλειά τους με ζήλο


Οι μπαλούρδοι πρέπει να δέρνουν καλά αλλιώς θα πάθουν ότι κι η «Ελληνοφρένεια»… 

 




Ο αντιπρόεδρος, ο αγαπημένος τηλεοπτικός σταρ και μόνιμος κάτοικος της εκπομπής της Σταματίνας, μαζί με τον πρόεδρο κατάπιαν τους «Ελληνοφρένειες»! Ο «αριστερός» αντιπρόεδρος μαζί με τον πρόεδρο «κατάπιαν» τους Ελληνοφρένειες γιατί είπαν πως δεν είχαν τηλεθέαση! Σίγουρα οι «Ελληνοφρένειες» είχαν παραπάνω τηλεθέαση από τις εκπομπές στις οποίες κάνει χαμηλού επιπέδου σόου ο αντιπρόεδρος! Θα σκεφτεί βέβαια κανείς ότι ο Αποστόλης πρέπει να ντυθεί τσολιάς ενώ ο αντιπρόεδρος βγαίνει πιο φθηνός αφού δεν χρειάζεται να φορέσει τίποτα! Έτσι όπως είναι κάνει για το σόου του! Είναι γυμνός σαν τον βασιλιά, προσπαθώντας με την γύμνια του να κρύψει την βαρβαρότητα της πολιτικής που υπερασπίζει έναντι πολλών αργυρίων!


Δεν «κατάπιαν» τους «Ελληνοφρένειες» γιατί δεν είχαν τηλεθέαση! Τους «κατάπιαν» γιατί στην εκπομπή τους δεν μπορούσε να βγαίνει ο πρόεδρος στον αέρα για να τους προσβάλει και να τους απαξιώσει, όπως έκανε στην εκπομπή της Σταματίνας, και η Σταματίνα μαζί με τον αντιπρόεδρο να τον παρακαλούν να σταματήσει! Τους «Ελληνοφρένειες» τους κατάπιαν γιατί δεν ήταν του χεριού τους, γιατί δεν έλεγαν να προσαρμοστούν σε μια αριστεροσύνη τύπου αντιπροέδρου, ο οποίος μοιράζει αφειδώς αριστερά εχέγγυα όπου βολεύει τον πρόεδρο!

Μια χαρά τα κατάφερε ο αντιπρόεδρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ από καιρό έψαχνε τρόπο να φάει τους «Ελληνοφρένειες»! Μέχρι και ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε κατηγορώντας τους για σεξιστές και εχθρούς της δημοκρατίας! Γιατί;! Γιατί δεν μπορούσε να τους συγχωρέσει που δεν έβαλαν πλάτη στα ψέματα και στις απατεωνιές του ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί δεν έλεγαν να υπερασπίσουν με αριστερό πρόσημο την βαρβαρότητα των προέδρων και αντιπροέδρων που βασανίζουν τον κοσμάκη!

Όπου δεν τύπτει λόγος τύπτει ράβδος κι όπου δεν πίπτει ράβδος πίπτει απόλυση! Όπου δεν μπορούν οι Συριζαίοι να σπάσουν κεφάλια με τα ΜΑΤ επεμβαίνουν τα αφεντικά των Συριζαίων και εκβιάζουν, τρομοκρατούν, απολύουν! Τέτοια θρασύτατη εργοδοτική τρομοκρατία που λαμβάνει χώρα κατά την πρώτη αριστερή διακυβέρνηση μόνο κατά την περίοδο των χουντικών περιόδων ίσως μπορέσουμε να βρούμε!

Το «φάγωμα» της «Ελληνοφρένειας» ήταν τελικά ένα μήνυμα προς όλους τους μπαλούρδους, είτε αυτοί κρατούν ρόπαλα είτε αυτοί κρατούν μικρόφωνα, να κάνουν την δουλειά τους με ζήλο, να τρομοκρατούν, να εκβιάζουν, να δέρνουν, να πετούν χημικά, να σηκώνουν κουρνιαχτούς για να υπερασπίσουν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, αλλιώς η τύχη τους είναι η απόλυση!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου