Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ένας κόσμος που καταρρέει


Καλά για το διεθνές περιβάλλον, καλύτερα να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα, καθώς οι κάθε λογής τοπικοί ή γενικότεροι πόλεμοι, με τις εκατόμβες των θυμάτων, τις στρατιές των μεταναστών, η επικίνδυνη μόλυνση του περιβάλλοντος όχι μόνο από τα πυρηνικά, ο διαμελισμός κρατών με το ξαναμοίρασμα και το ξαναχάραγμα συνόρων και πολλά άλλα, είναι πλέον σε οριακό σημείο επιβίωσης!

 

Όμως, στη χώρα μας, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην οικονομική κρίση ή την εμποκή της χώρας μας στις εγκληματικές διεθνείς Ενώσεις όπως το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, το ΔΝΤ, ο ΟΟΣΑ, κλπ..

 

Είναι περισσότερο φανερό ότι σε όλα τα επίπεδο η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω!

 

— Η εγκληματικότητα στο … κόκκινο! — Η προστυχιά κάθε είδους επίσης στο κόκκινο! — Η άκρως χαμηλό ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων, που πλέον είναι και επικίνδυνη για το νερούλιασμα του μυαλού των νέων παιδιών μας. — Η φτώχει που καθημερινά χτυπάει και περισσότερες οικογένειες. — Η συμπεριφορά των ανθρώπων μεταξύ τους, λες και είμαστε … εκ γεννετής εχθροί. — Η αναισθησία που μας δέρνει.

 

Και όλα αυτά, φαντάζουν ΜΗ αναστρέψιμα προς το παρόν, γιατί το ίδιο το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, είναι τόσο βαθειά αποσαθρωμένο, τόσο ξετσίπωτα κυνικό, συμφεροντολογικό, χυδαίο και εγκληματικά απάνθρωπο και αντιλαϊκό, που πραγματικά σε γεμίζει μια ανείπωτη απαισιοδοξία!

 

Τα αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα, ξεχνώντας ακόμα και τον παλιο «καλό» εαυτό τους, έχουν επιδοθεί σε ένα άγριο κυνήγι της καρέκλας, του βολέματος, της προσωπικής και ατομικής ανάδειξης!

 

Παραζαλισμένα σε ένα φαύλο κύκλο διαφθοράς και παρακμής, παραδομένα στον ραγιαδισμό και την μοιρολατρία, έχουν ασπαστεί πλήρως την λογική της «Ψωροκώσταινας» και εκλιπαρούν τους ξένους να τους … σώσουν! 

 

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, βλέπουν την κατάρρευση και την διάλυση να έρχονται τόσο πολύ κοντά, που έχουν επιδοδθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, για να κρύψουν την στρατηγική (και όχι μόνον) σύμπλευση και ταύτιση με την ΝΔ και το … ΚΙΝΑΛ, που με την σειρά τους παραδέρνουν μεταξύ των … γκάλοπς και τις «πιέσεις» από τους συμμάχους τους!

 

Κάτι … Ποτάμια και κάτι … Ενώσεις Κεντρώων, επενδύοντας αποκλειστικά και μόνο στην … καρέκλα, ψάχνουν εναγωνίως στους … απέναντι, να τους δώσουν ρόλο … δεκανικίου και … τσόντας, μπας και επιβιώσουν πολιτικά!

 

Οπορτουνιστικά σχήματα τύπου ΛΑΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχουν καταλήξει εδώ και χρόνια, ότι ο μοναδικός τους υπαίτιος της κακοδαιμονίας που τους … δέρνει, είναι το … ΚΚΕ και έχουν επιδοθεί σε έναν ατελέσφορο (φυσικά) αγώνα να το αποδομήσουν – αποδεικνυόμενοι οι … καλυτερότεροι εκφραστές της αντιΚΚΕ και αντικομμουνιστικής εκστρατείας των ιμπεριαλιστικών οργανισμών στη χώρα μας!

 

Ευτυχώς όμως, το ΚΚΕ, έχει πολύ βαθειές ρίζες στο λαό, η καθημερινή δράση του σε όλα τα επίπεδο, από τις πολιτικές διαδηλώσει, τις πολιτιστικές εκδηλώεις, τις ιστορικές αναφορές του, στην βιβλιοπαρουσίαση, στο θέατρο, γενικά τις τέχνες, αποτελεί ΟΑΣΗ για τον Ελληνικό λαό, για την πατρίδα μας!

 

Η Πρόταση του ΚΚΕ, για μια άλλη εξουσία, μια άλλη διακυβέρνηση της χώρας, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διέξοδος για να σταματήσει ο κατήφορος!

 

Εμπρός Σύντροφοι για αυτό …

 

Απο faros.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου