Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΑΤΡΑ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ....''ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ'' !!!




Όσο πλησιάζουν οι εκλογές της Τοπικής Διοίκησης, θα δούμε τα χειρότερα. Αν και δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί κάτι χειρότερο από αυτό που θα δείτε παρακάτω.
 
Ο σύλλογος Δεμενίκων ''Άγοι Πάντες'' (όνομα και πράγμα) εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την απόφαση κατασκευής αποτεφρωτηρίου στην περιοχή του Νότιου Διαμερίσματος της Πάτρας. Στην αρχή παίζει το χαρτί της υποβάθμισης της περιοχής, που αφήνει τάχα αδιάφορη τη δημοτική αρχή. Στη συνέχεια όμως ξεδιπλώνει την ουσία των επιχειρημάτων της, κατευθείαν από τα πιο βαθιά σκοτάδια του Μεσαίωνα.
 
 
Μεταξύ άλλων λέει:
  -ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί να φτιάξει το νέο Άουσβιτς.

-ότι πρέπει να κοιτάξουν και λίγο ψηλά τον Θεό και να αναρωτηθούν αν φτάνουν εκεί που απλώνουν τα χέρια τους

-ότι το αποτεφρωτήριο είναι άχρηστο σε μια χώρα με 90% χριστιανούς ορθόδοξους.
  Πάρτε βαθιά ανάσα και για την κορύφωση
εκτός και έχετε κατά νου να φέρεται όλους τους μουσουλμάνους μέσα στην χώρα…αλλά να μου πεις εδώ στην Αθήνα γκρεμίζουν ορθόδοξη εκκλησία γιατί εμποδίζει το τζαμί που θέλουν να φτιάξουν και θα σας σταματάγε αυτό…ισοπεδώσει των πάντων πλέον…το μόνο που σας νοιάζει είναι να διαλυθεί η Ελλάδα και να παύσει να υπάρχει η ορθοδοξία..

Με αυτήν ακριβώς τη χρυσαυγίτικη ορθογραφία (φέρεται, ισοπεδώσει των πάντων). Και με αυτό ακριβώς το φασιστικό σκεπτικό.
  Μένει η απορία πώς ακριβώς συνδέονται οι Μουσουλμάνοι με την καύση νεκρών. Και γιατί κάποιοι προτιμούν να καίνε το μυαλό τους ζωντανοί, αλλά τους πειράζει να αποτεφρώνονται αυτοί που πεθαίνουν.
  Το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να φορέσουν δύο κερατάκια στη φωτογραφία του Πελετίδη και να τον παρουσιάζουν σαν τον Βελζεβούλ. Αλλά ίσως....''να μην είναι μακριά και αυτό''….
 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
  «Ο Δήμος Πατρέων αποφασίζει την κατασκευή ΚΑΝ στην περιοχή μας χωρίς εμάς, συνεχίζοντας την υποβάθμιση του νοτίου διαμερίσματος για πολλοστή φορά με την κατασκευή αποτεφρωτηρίου. Θεωρούμε μέγα ολίσθημα εκ μέρους της δημοτικής αρχής το ότι συνεχίζει στην κατασκευή του παρολες τις αντιδράσεις γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια το νότιο διαμέρισμα και κατ' επέκταση τους τοπικούς συλλόγους.
  Φτάνει πια η μετατροπή της περιοχής μας και των κατοίκων σε πολίτες τρίτης κατηγορίας που θα υφίστανται κάθε απόφαση αδιαμαρτύρητα. Προσπαθούν να φτιάξουν το νέο Αουσβιτς.
  Ας κοιτάξουν και λίγο ψηλά τον Θεό και να αναρωτηθούν αν φτάνουν εκεί που απλώνουν τα χέρια τους». Λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα σε αυτή την πόλη οπότε ας πετάξουμε λίγα λεφτά να φτιάξουμε ένα αποτεφρωτήριο το οποίο είναι άχρηστο σε μια χώρα με 90% ορθόδοξους χριστιανούς...εκτός και έχετε κατά νου να φέρεται όλους τους μουσουλμάνους μέσα στην χώρα...αλλά να μου πεις εδώ στην Αθήνα γκρεμίζουν ορθόδοξη εκκλησία γιατί εμποδίζει το τζαμί που θέλουν να φτιάξουν και θα σας σταματάγε αυτό...ισοπεδώσει των πάντων πλέον...το μόνο που σας νοιάζει είναι να διαλυθεί η Ελλάδα και να παύσει να υπάρχει η ορθοδοξία... Δεν εξετάστηκαν εναλλακτικές λύσεις παρότι είχαν γίνει προτάσεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αντώνη Γκόλφη και τους υπολοίπους συλλόγους, κάτι που δείχνει πως αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων"
  Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο, η εισήγηση της Αντιδημαρχίας, να προχωρήσει σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τη δημιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) και Αποτέφρωσης Οστών (ΚΑΟΝ).
  Φορέας χρηματοδότησης είναι ο Δήμος Πατρέων και ο Διαγωνισμός θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου με το ποσόν των 15.000 ευρώ που αντιστοιχεί στη δαπάνη των προβλεπόμενων βραβείων και εξαγορών αλλά και της αμοιβής των μελών της κριτικής 
επιτροπής.
 
 
 
Κατιούσα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου