Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Βιομηχανία μηνύσεων από τους εργατοπατέρες ενάντια στους εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΔΑΣ



Μετά τους φουσκωτούς και τους αστυνομικούς, οι έκπτωτοι εργατοπατέρες επιστρατεύουν και την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” ενάντια στη ΔΑΣ και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της, ενώ μεθοδεύουν τον αποκλεισμό της από την προσωρινή διοίκηση που θα συγκαλέσει το νέο συνέδριο.

Το τελευταίο διάστημα, η έκπτωτη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ μεθοδεύει τον αποκλεισμό της ΔΑΣ, δηλαδή της δεύτερης δύναμης στο συνδικαλιστικό κίνημα -με βάση τους πιο πρόσφατους αποτυπωμένους συσχετισμούς- από την προσωρινή διοίκηση που θα έχει την ευθύνη για τη σύγκληση του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Ο στόχος τους είναι να νομιμοποιήσουν έτσι στα μουλωχτά, με αδιαφανείς διαδικασίες, τους νόθους και εργοδοτικούς αντιπροσώπους, για να επικυρώσει την πλαστή της πλειοψηφία.

Το χειρότερο ωστόσο είναι πως παράλληλα έχει ξεκινήσει μια βιομηχανία μηνύσεων ενάντια στους εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΔΑΣ, αναμασώντας τις γνωστές κατηγορίες για τραμπουκισμούς (την ίδια ώρα που βαφτίζουν συνέδρους τους πληρωμένους τραμπούκους τους) που εμπόδισαν τάχα να γίνει το συνέδριο στην Καλαμάτα. Κι αναμένεται μάλιστα νέο κύμα μηνύσεων για την αντίστοιχη κινητοποίηση στη Ρόδο.


Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του 902.gr

Τα μέλη της έκπτωτης Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Ν. Κιουτσούκης και Ευθ. Θεοχάρης, μαζί με τον Γ. Μαλέα (πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς), κατέθεσαν μήνυση εναντίον των εκλεγμένων συνδικαλιστών Σ. Πουλικόγιαννη, Λ. Στολτίδη, Κ. Στεργίου, Γ. Στεφανάκη και Ν. Μαυροκέφαλου, αναμασώντας τις γνωστές συκοφαντίες περί «τραμπουκισμών» στο «συνέδριο» – παρωδία στη Ρόδο. Επίσης, εκ μέρους της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ έχουν κατατεθεί μηνύσεις που ζητούν την «τιμωρία των δραστών» για τις κινητοποιήσεις στο αντίστοιχο «συνέδριο» στην Καλαμάτα και για την πρόσφατη εργατική συγκέντρωση στο κτίριο της ΓΣΕΕ, ενώ προαναγγέλλεται η υποβολή και νέας μήνυσης για την κινητοποίηση στη Ρόδο!

Μετά τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών, σπεύδουν να προσφύγουν στην “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”, ζητώντας την… ταξική αλληλεγγύη των άλλων πυλώνων του αστικού κράτους, όπου το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου