Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει στη συνδικαλιστική μαφία- Υπογραφή συμβάσεων εκ μέρους της επιχείρησης από golden boy “συνδικαλιστή” στα σούπερ μάρκετ



Για λογαριασμό της επιχείρησης υπέγραφε συμβάσεις εργασίας επιφανής εκπρόσωπος του εργοδοτικού συνδικαλιστικού μηχανισμού στο χώρο των σούπερ μάρκετ. 

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το ρόλο των εργοδοτικών μεγαλοστελεχών που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. Τελευταία αποκάλυψη, στην οποία προέβη η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, σύμφωνα με την οποία: «ο πρώην πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου στον “Σκλαβενίτη”, του οποίου το όνομα βρίσκεται παράλληλα και στους ψηφίσαντες στο σωματείο-μηχανισμό των super market στις “εκλογές” το 2017, δηλαδή του εργοδοτικού μηχανισμού που “εξέλεξε δημοκρατικά” 62 αντιπροσώπους στην ΟΙΥΕ και 6 στη ΓΣΕΕ, υπογράφει συμβάσεις εργασίας εκ μέρους της επιχείρησης!». Να ποιοι είναι οι “προϊστάμενοι στα τυριά και στα αλλαντικά”, όπως διατεινόταν ένα από τα αξεπέραστα αντι – ΠΑΜΕ βιντεάκια της Συνομοσπονδίας της συνδικαλιστικής μαφίας. Αυτούς διορίζουν στη ΓΣΕΕ, αυτούς θέλουν να νομιμοποιήσουν ως δήθεν εκπροσώπους των εργαζομένων στο επόμενο συνέδριο – παρωδία που επιδιώκουν να στήσουν στην πρώτη ευκαιρία. Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 16 Σεπτέμβρη του 2017 η ΔΑΣ μετά από σκηνικά απείρου κάλλους ώστε να ξετρυπώσουμε το σωματείο-φαντομά με τα εκατοντάδες διευθυντικά στελέχη, που προχωρούσε σε αρχαιρεσίες μέσω πιέσεων και απειλών προς τους εργαζόμενους, έγραφε ανάμεσα σε άλλα στη διακήρυξη της: “Πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στις εκλογές αυτού του απαράδεκτου μηχανισμού, για να μας δείτε και να σας κοιτάξουμε στα μάτια, να μάθετε ποιοι είμαστε. Για να αποκαλύψουμε εντός των τειχών όλη αυτή τη δυσοσμία που αναδίδεται από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, τις παρατυπίες ανύπαρκτων συλλογικών διαδικασιών που φέρνουν οι  δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, τους σχεδιασμούς και την παρέμβαση που επιδιώκουν να κάνουν στο μυαλό και τη συνείδηση των εργαζομένων…”.

Δύο χρονιά μετά και ύστερα από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τους εργοδοτικούς μηχανισμούς συνολικά στο χώρο της ΟΙΥΕ, με τα golden boys των super market και τους δεκάδες διευθυντές κάθε είδους (ανθρωπίνου δυναμικού, λογιστηρίου, καταστημάτων, αλληλογραφίας, ακινήτων, ασφάλειας, marketing, περιφερειακών διευθυντών κλπ.) να περιφέρονται στα εργατικά σωματεία και στα Συνέδρια, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα μια σύμβαση εργασίας από τις δεκάδες που κυκλοφορούν στην επιχείρηση “Σκλαβενίτη”, την οποία υπογράφει ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ο πρώην πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου Α. Τ. ο οποίος συνεχίζει και ψηφίζει σε σωματεία-μηχανισμούς που εκλέγουν Διοικητικά Συμβούλια και αντιπροσώπους για την ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου