Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Τη συμπόρευσή του με το ΚΚΕ εκφράζει ο Κώστας Κάππ

 

Τη συμπόρευσή του με το ΚΚΕ εκφράζει σε δήλωσή του ο Κώστας Κάππας, Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

«Γιατί το 2023 (στις μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές) θα ξαναψηφίσω ΚΚΕ.
Ούτε οι χαρτορίχτρες και οι καφετζούδες των πρωινάδικων, ούτε ο Ανάδρομος Ερμής χρειάζονται, για να γνωρίζουμε προκαταβολικά και με απόλυτη σιγουριά τι θα συμβεί μέσα στην τετραετή κοινοβουλευτική περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας:

Το ΠΑΜΕ θα βρίσκεται σε κάθε εργοστάσιο, βιοτεχνία, οικοδομή και πλοίο, θα υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα γεμίζει την πλατεία Συντάγματος με ένα ποτάμι αποφασισμένων αγωνιστών (την ίδια ώρα, εάν θα ψάχνετε τη ΓΣΕΕ, θα τη βρείτε σύσσωμη να πίνει καφέ στο πρώτο τραπεζάκι αριστερά όπως μπαίνεις στη στοά, δίπλα στου "Zara", στην πλατεία Κλαυθμώνος).


Το ΚΚΕ, ως κόμμα "παλαιολιθικό", θα παλεύει, μάλλον μόνο του, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα του ...περασμένου αιώνα, 8ωρη δουλειά, 5 μέρες τη βδομάδα. Ως κόμμα "μονολιθικό" θα παλεύει για μισθούς ανθρώπινους και όχι "κατώτατους", "υποκατώτατους", "βοήθημα", "ανταποδοτικούς" (όλα παρατσούκλια των αστών για τη λέξη "ψίχουλα", που δεν τολμούν να προφέρουν).

Το ΚΚΕ θα είναι το μόνο κόμμα στην τετραετία όπου δεν θα γίνεται το "έλα να δεις": Μπες - βγες απογοητευμένων βουλευτών, ρουσφέτια σε "ημέτερους", πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους θα απολαμβάνουν τα αγαθά της εξουσίας και θα υπόσχονται παράλληλα ότι "το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο" (εννοούν στο κότσι, για να ρουφήξουν και το μεδούλι).

Το ΚΚΕ θα παραμείνει το καταφύγιο των παιδιών μας, εκείνων των πιο ευάλωτων που μπλέκουν με τις ουσίες και ζητούν πραγματική απεξάρτηση, ενώ όλοι οι άλλοι θα επιμένουν υποκριτικά στην "ελευθερία των προσωπικών επιλογών" και στην κατασκευή εποπτευόμενων χώρων για να πεθαίνουν με την ένεση στη φλέβα αξιοπρεπώς, έξω από το οπτικό μας πεδίο.

Να είστε σίγουροι ότι το ΚΚΕ θα εξακολουθήσει να παλεύει ενάντια στις συνθήκες "Δουβλίνο" Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, που κρατούν εγκλωβισμένους τους πρόσφυγες στη χώρα μας και δεν τους διαμοιράζουν (όπως είναι υποχρεωμένοι) σε ολόκληρη την Ευρώπη, τροφοδοτώντας με καύσιμα τον ρατσισμό. Όλοι οι άλλοι, μα όλοι, όταν μιλούν για "Δουβλίνο", εννοούν μόνο την περίφημη μαύρη μπίρα του.

Το ΚΚΕ θα παραμείνει το μόνο κόμμα που θα λέει τα μνημόνια "μνημόνια» και όχι "επιτήρηση", την ΕΕ "λυκοφωλιά" και όχι "ήπειρο της ελευθερίας", τις αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις "βάσεις του θανάτου ΜΑΣ" και όχι "φρουρούς του δυτικού πολιτισμού", τους ναζί "πράκτορες του κεφαλαίου" και "εγκληματίες" και θα καταψηφίζει νόμους που θα χαϊδεύουν και θα αθωώνουν τη Χρυσή Αυγή.

Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι το μόνο κόμμα που όταν λέει "ανάπτυξη" εννοεί "ανύψωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων" και όχι "χαρούμενοι τραπεζικοί λογαριασμοί των αστών, στην πλάτη των εργαζομένων".

Το ΚΚΕ θα εξακολουθήσει να έχει ξεσκέπαστο το πρόσωπο, χωρίς μάλλινη, ούτε πολιτική κουκούλα. Τα μέλη του δηλώνουν τότε, τώρα και στο μέλλον, κομμουνιστές. Δεν είναι χαμαιλέοντες όπως οι υπόλοιποι (πατριώτες στο καφενείο, ακομμάτιστοι στο δήμο, σοσιαλδημοκράτες στις διακηρύξεις, καπιταλιστές στην οικονομία, φιλελεύθεροι στην TV, ακροδεξιοί στο Προσφυγικό και ψεύτες στον ίδιο τους τον εαυτό).

Σας διαβεβαιώ (αυτό δείχνει η εμπειρία ενός αιώνα!) ότι στις κάλπες του 2023, η όποια αρτιμέλεια έχετε στα χέρια σας θα παραμείνει αλώβητη. Κανείς, μα κανείς δεν μετάνιωσε ποτέ που ψήφισε ΚΚΕ, κανείς δεν έγινε, ούτε θα γίνει "κοψοχέρης" και στις εκλογές του 2019.

Θυμηθείτε ότι "μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"...».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου