Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Γιατί αρματώνεται η ΕΛ.ΑΣ;



Του Αεροπεζοναύτη

Μετά τις κάμερες στις στολές των ΜΑΤ και τους εισαγγελείς να «πορεύονται» στις διαδηλώσεις, να δίνουν άδεια πως θα γίνει η διαδήλωση, το μέτωπο των μέτρων της κρατικής καταστολής διευρύνεται. Η σιγή «νεκροταφείου» στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης διευρύνεται. Σε θέση μάχης, η κυβέρνηση οργανώνει και θωρακίζει τους μηχανισμούς της.

Τι περιμένει; Προς τι αυτή η πρεμούρα;

Το σίγουρο είναι ότι οι λαϊκές αντιδράσεις, για το νέο Ασφαλιστικό, η ένταση της ανεργίας, η διεύρυνση της εμπλοκής της χώρας στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, θα προκαλέσουν λαϊκές αντιδράσεις, πράγμα που σημαίνει ότι το «Νόμος και Τάξη» του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιείται, ως «Νόμος και Τάξη» και από τη ΝΔ κατ' εντολή της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Τιμητική παρουσία τόνωσης και επιβράβευσης της καταστολής μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην παρουσίαση της Νέας Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ, που έγινε στο εκπαιδευτικό κέντρο στο Μαρκόπουλο. Εκεί εκπαιδεύτηκαν 1.350 ειδικοί φρουροί που θα ενισχύουν την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και την Ομάδα «Δράση», ενώ 150 θα ενταχθούν στις πεζές περιπολίες της Ελληνικής Αστυνομίας και στις δυνάμεις φύλαξης σημαντικών σημείων της Αθήνας. Περίπου 920 ένστολοι θα αναλάβουν καθήκοντα στις 17 Γενάρη, ενώ άλλοι έχουν ήδη ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους και συμμετέχουν σε επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου