Τρίτη 4 Μαΐου 2021

ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ «Απεργιακές συγκεντρώσεις» για γέλια και για κλάματα...

 

Θεσσαλονίκη 
 Θεσσαλονίκη

Ούτε τους εαυτούς τους δεν φάνηκαν να πείθουν οι δυνάμεις του εργατοπατερισμού στο εργατικό κίνημα, αφού όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν «απεργιακές συγκεντρώσεις» σήμερα, κατέληξαν σε κάτι θλιβερές μαζώξεις μερικών παραγόντων.

Αφού πρώτα, ακολουθώντας την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και την κυβέρνηση, προκήρυξαν «αργία» για σήμερα 4 Μάη, την οποία βάφτισαν «πανεργατική απεργία», τώρα βαφτίζουν και «συγκεντρώσεις» κάτι περιθωριακές συναντήσεις σε πλατείες ανά τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι για μια ακόμα χρονιά τούς γύρισαν την πλάτη, ενώ οι πιο μαχητικές και δραστήριες συνδικαλιστικές οργανώσεις, εκατοντάδες συνδικάτα σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν τη μεγάλη απεργιακή Πρωτομαγιά για την Πέμπτη 6 Μάη.

Οι φωτογραφίες με τους «φαντομάδες» συνδικαλιστές - κολλητούς του υπουργείου Εργασίας είναι χαρακτηριστικές της γύμνιας και της απομόνωσής τους από την εργατική τάξη.

Πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό-«σούπερμαν» των βιομηχάνων να ψάχνει αγωνιωδώς τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Αθήνα και να μην τη βρίσκει, αφού η ηγετική της ομάδα ακόμα χωνεύει το πασχαλινό τσιμπούσι, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες...

 






902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου