Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Aίτημα επαγγελματικού προσανατολισμού

 


Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τι ακριβώς επαγγέλλεσθε αλλά το «διά ταύτα» της όποιας εργασίας σας είναι εντυπωσιακό. Και επειδή για όλα καμαρώνετε – και σωστά κάνετε – μαθαίνω τα νέα σας σχεδόν κάθε πρωί, χωρίς να το επιδιώξω μια και κάθε ανάρτησή σας γίνεται viral.

Αξιοσέβαστη κυρία influencer (σας αποκαλώ έτσι με τον επαγγελματικό σας τίτλο, λόγω βαθιάς εκτίμησης προς τα επιτεύγματά σας).

Σας απευθύνομαι αιτούμενη τη βοήθειά σας καθότι έχω εντυπωσιαστεί από την αποτελεσματικότητα της δουλειάς σας.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τι ακριβώς επαγγέλλεσθε αλλά το «διά ταύτα» της όποιας εργασίας σας είναι εντυπωσιακό.

Και επειδή για όλα καμαρώνετε – και σωστά κάνετε – μαθαίνω τα νέα σας σχεδόν κάθε πρωί, χωρίς να το επιδιώξω μια και κάθε ανάρτησή σας γίνεται viral.

Εκείνο που κυρίως μ’ εντυπωσίασε, δεν είναι οι δηλώσεις που κάνετε για τους «τεμπέληδες» που ζουν από τη δική σας υπεραξία ή για την απαίτησή σας να βρίσκετε ανοιχτά στο διάβα σας όλα τα μαγαζιά της επικράτειας, τις καυτές ώρες του μεσημεριού των 45 βαθμών Κελσίου – καλά κάνετε εσείς η τόσο εργατική – αλλά η μαγκιά σας να αποκτήσετε νεοκλασικό στη Θεσσαλονίκη.

Αλήθεια πώς το κάνατε αυτό; Στο δημοπρατήριο και γιουσουρούμι το βρήκατε;

Είναι τόσο επικερδές το να είσαι celebrity και influencer;

Σας παρακαλώ επειδή ζεσταίνομαι πολύ και υποφέρω στη σκηνή κι είμαι και μεγάλη γυναίκα αλλά ποτέ δεν είναι αργά για καινούρια αρχή, κάντε μια καλοσύνη και δώστε μας οδηγίες για πετυχημένη καριέρα.

Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι να εφαρμόσω τις οδηγίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου