Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Χαιρετούν φασιστικά κουκουλοφόροι μέσα από το σχολείο (ΦΩΤΟ)

 

ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Πηγή: THESSTODAY.GRΠηγή: THESSTODAY.GR

Φασιστικούς χαιρετισμούς από τους κουκουλοφόρους μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγράφουν φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνοντας τη ναζιστική ιδεολογία των φασιστοειδών που επιτέθηκαν το πρωί στους συγκεντρωμένους έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, αλλά και σε μαθητές του σχολείου. 

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα thesstoday.gr, ένας από τους κουκουλοφόρους που βρίσκονται εντός του προαύλιου χώρου του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης κάνει, επανειλημμένως, ναζιστικό χαιρετισμό μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα.

Πηγή: thesstoday.grΠηγή: thesstoday.gr

Επίσης, σε φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα voria.gr εικονίζονται και άλλα μέλη της ομάδας των φασιστοειδών να χαιρετούν ναζιστικά.

Πηγή: Voria.grΠηγή: Voria.gr

Εξάλλου, νωρίς το πρωί, κατά την προσέλευση των μαθητών στο ΕΠΑΛ, η ομάδα των κουκουλοφόρων φώναζε εθνικιστικά συνθήματα. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες η καταδικασθείσα ως εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή έσπευσε, με ανακοίνωσή της, να... στηρίξει και να επικροτήσει όσους μαθητές... επέδειξαν «δυναμική αντίδραση» και «απομάκρυναν αριστεριστές συμμορίτες».

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου